cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaskrbljena...

clock-img

27.02.2008, 18:33

clock-img

petra05

pencil-img

94

naša punčka je stara en mesec,pa se mi je prej pokakala na previjalno in sem opazla zraven kapljico krvi.a je to kaj narobe?

clock-img

27.02.2008, 19:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

A se dojita? Ali mogoče krvavijo tebi bradavice? V tem primeru je to normalno ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

27.02.2008, 20:14

clock-img

Anonimen

je bla kri rdeča ali črna? je bilo blato trdo? ker če se je prav napenjala in je blato trdo potem je lahko napokal anus in je od tam kapljica krvi - če je sveža. če je pa črna pa pomeni da je prebavljena - potem pa ni ok ali teb krvavijo bradavice - to sama vidiš, drugače pa je lahko kaj narobe v črevesju.

clock-img

27.02.2008, 21:13

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Možno je, kot pravi LARA, da je ob napenjanju počila kakšna žilica. To ni nič hudega. Boš videla, če se bo še ponavljalo. Moja hčerka je imela občasno take krvave nitke in so ugotovili virusno obolenje črevesja. Nič posebnega, minilo je samo po sebi. Je pa takoj sum, če se kri v blatu pogosto pojavlja, na alergijo na KM.

clock-img

27.02.2008, 22:00

clock-img

petra05

pencil-img

94

ne dojiva se že 5 dni ker nism mela skoraj nič mleka,tako da je zdaj na novalacu.drugače sem jo pa prej spet previjala je blo pa mal več pa kr tako nitkasto,najprej je to pokakala rdeče pol se je pa še čez normalno pokakala.Napenja se pa noro k da jo bo razgnal:)pa tud je čist panika se ful joka pol k pa opravi potrebo je pa dobro. 

clock-img

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ne vem...jaz bi kar zdravnico klicala...

clock-img

clock-img

petra05

pencil-img

94

aja blato pa nima trdo...

clock-img

27.02.2008, 23:35

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

če bi dojila, bi bila lahko alergija na KM
tako pa ti priporočam, da jo greš kar pokazat P, ona ti bo verjetno dala stekleničko, kamor boš morala dati vzorček njenega blata in nesti v laboratorij-tako smo mi, pa ni bilo nič narobe (je pa imel samo eno majhno krvavo nitko)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem