cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaskrbljena

clock-img

27.08.2007, 15:41

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

V soboto sem naredila test nosečnosti, ki je bil pozitiven, danes oz. zdaj pa sem opazla rjavkast flekec na spodnjih hlačah. Morda katera ve, kaj bi to bilo?

Tinka

clock-img

27.08.2007, 15:43

clock-img

Anonimen

POČIVAJ!!!! Če se nadaljuje pojdi do ginekologa.

clock-img

27.08.2007, 15:45

clock-img

Anonimen

pa je kaj resnega to?

Noseča sem nekje 5 tednov in danes se grem naročit za pregled.Kaj bi ta krvavitev pomenila. Drugač pa me križ ful boli.

clock-img

27.08.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

Lahko ti grozi splav. Res počivaj, pa naroči se čimprej na datum prvega pregleda.Srečno!user posted image

clock-img

27.08.2007, 15:54

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

lahko je to ali pa ni nič resnega.
dr. pušenjak pravi, da počivanje ne pripomore nič k obstoju nosečnosti. če bo bo, če ne ne . ne pomaga noben počitek. tako pravi on.. saj , če je z zarodkom kja narobe (kar je vzrok za večina spalvov) bo itak prišlo do tega. na to ne moremo vplivat.
anonimna dokler ni sveže krvi ni take panike.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

27.08.2007, 18:10

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

nekatere imajo tak rjav izcedek v času ko naj bi imele menstruacijo. to traja dokler otrok neoživi.
lahko da je to.

clock-img

27.08.2007, 18:16

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

meni se je tudi tako pokazal prvo rjav madež, ki se je tokom dneva stopnjeval, dokler ni prišlo do ss...upajmo, da je s tabo vse ok in da ne boš rabla it skozi to user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem