writing-img

zatekanje

clock-img

28.04.2007, 10:44

clock-img

kakauletu

pencil-img

1

zanima me če je zatekanje nog v zadnjem tednu nosečnosti nevarno?

clock-img

28.04.2007, 11:40

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ne vem sicer če je to nevarno.....mislim pa, da nobena nosečnica ne ugre zatekanju. To lahko nekoliko omiliš z podstavljanjem nog med ležanjem, manj slano hrano, masiranje...
Če ne prej, bodo noge nehale zatekati ko rodišuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.04.2007, 15:30

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Baje se da narest en preprost test. Če s prtom pritisneš na nogo in ti potem "odtis/udrtina" ostane "not", je baje za it k zdravniku. Če pa se koža nazaj dvigne, je pa OK. Tako so meni razložili, je imela kolegica stalno te težave.

clock-img

28.04.2007, 20:55

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Jaz se s tem ubadam zadnji teden,...zvečer imam noge ...grozne z eno besedo. Kar pečejo me, tam kjer so zatečene,...se tolažim, da bo kmalu konec. user posted image
Zadnjio teden pa ne skrbi,...hitro bo mimo.

clock-img

28.04.2007, 23:58

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Kolikor jaz vem, je nevarno samo, če naenkrat zelo fejst zatečeš (pa še to ne le v noge, ampak tudi v obraz...) in se ti hkrati ful poviša pritisk - to je menda znak preeklampsije (upam, da sem prav napisala). Zatekanje v mejah normale pa ni nevarno.
Srečno!

clock-img

29.04.2007, 08:12

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Da je zatekanje nevarno (kot znak preeklampsije) lahko ugotoviš z dejstvom, če greš vsak dan zapored min. 0,5 kg gor.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem