cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zatekanje

clock-img

17.03.2008, 16:03

clock-img

novopecena

pencil-img

840

ojla
mene pa zanima če so vsem zatekale noge v času nosečnosti? sem v 36T in pred parimi dnevi so mi gležnji čisto zatekli. se da kaj narediti za lajšanje otekline al nj jih sam u luft držim user posted image za boljšo prekrvavitev?

clock-img

17.03.2008, 16:08

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

Živjo, a si že šla na dekompresijo? No, slišala sem, da imamo v lj.porodnišnici možnost za lajšanje zatekanja. Zavarovalnica baje krije 3 obiske, samo tega nihče ne obeša na veliki zvon. Pokliči pa se naroči, baje ful pomaga. Če bom jaz na koncu zatekala, bom to možnost zagotovo izkoristila.
Srečno!

clock-img

17.03.2008, 19:55

clock-img

tejkaz

pencil-img

2851

Novopecena, poskušaj jesti čisto neslano. Jaz sem v prvi nosečnosti zatekala in je rekla G naj jem neslano. In je pomagalo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

clock-img

17.03.2008, 20:01

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Noge gor, neslana hrana, pa meni ful pomagajo žabe proti krčnim žilam. V bistvu mi ful stisnejo noge in imam zvečer manj zatečene.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

17.03.2008, 20:04

clock-img

Tejka.387

pencil-img

197

Zatekanje je normalno za konec nosečnosti. V LJ lahko obiskuješ abdominalno dekompresijo, zavarovalnica ti omogoča 10 obiskov. Lahko pa si pomagaš s povijanjem nog. Noge si zjutraj takoj ko vstaneš poviješ z elastičnim povojem; jaz si jih povijem čez kolena in mi pomaga. Noge pa imam povite do večera. Malo vseeno zatečejo, ampak bistveno manj, kot če ne bi povijala.

clock-img

18.03.2008, 14:15

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

V LJ lahko obiskuješ abdominalno dekompresijo, zavarovalnica ti omogoča 10 obiskov.

Verjetno imaš prav, no jaz sem tisto o treh obiskih slišala od kolegice, ki je rodila lansko leto. Če pa jih dobimo lahko 10, pa sploh super. Če oz. ko bo treba, bom šla tudi jaz pogledat, ker je baje ful fino. A je res?

clock-img

18.03.2008, 14:22

clock-img

Taula

pencil-img

6340

V LJ lahko obiskuješ abdominalno dekompresijo, zavarovalnica ti omogoča 10 obiskov.

Kje se to naročiš...rabiš napotnico od G?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.03.2008, 14:28

clock-img

tejkaz

pencil-img

2851

V Ljubljani dobiš informacije od babic na šoli za starše. Tam se prijaviš in začneš hodit. Vsaj tako je bilo leta 2006. Ne rabiš napotnice in nič ni za plačat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

clock-img

18.03.2008, 16:11

clock-img

Katina

pencil-img

974

Taula, nič ne rabuš napotnice, pokličeš v staro babiško šolo in te naročijo. Priporočajo najmanj 10 obiskov po 32tuser posted image . Traja 1/2 ure. Telefon: 01/522-60-48.

clock-img

18.03.2008, 20:38

clock-img

Tejka.387

pencil-img

197

Za AD v LJ P je tako kot pravi Katina.

clock-img

27.03.2008, 16:09

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

meni se je zatekanje nehalo 2 dni po porodu..sem bla tko vesela, ko sem spat vidla svoje >stare< nogeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

27.03.2008, 17:58

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kje se to naročiš...rabiš napotnico od G?user posted image

A to je samo za Ljubljančanke? Kaj pa preostala Slovenija? Je še kje to na voljo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem