writing-img

zatekanje nog,rok..

clock-img

16.04.2007, 21:03

clock-img

Anonimen

Sem v 27tednu nosečnosti grozno mi zetekajo noge in roke a je to normalno ali naj se posvetujem z ginekologom?LP

clock-img

16.04.2007, 21:37

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

To se dogaja ja,izogibaj se slani hrani,bodi čim manj na nogah,veliko povičaj.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

16.04.2007, 22:19

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Pretirano otekanje je lahko mdr. tudi znak preeklampsije. Jaz ne bi čakala, pač pa bi se malo pokazala pri G.

clock-img

16.04.2007, 22:34

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kar pojdi se pokazat k svojemu g. če ne drugega ti bo dal nasvete za naprej, ker zna pa biti to otekanje tudi nevarno.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

16.04.2007, 23:34

clock-img

Anonimen

Tudi jaz že grozno zatekam, sem v 29. tednu. Poleg tega sem imela še bakterije v urinu in ni bila G prav nič zadovoljna. Ven me vleče pa samo nizek pritisk, če bi imela visokega, bi me poslala dalje. Raje se pojdi pokazat, da ti izmeri pritisk in pregleda urin. Sploh če so beljakovine v urinu, zna bit nevarno.

clock-img

17.04.2007, 11:45

clock-img

majrim

pencil-img

3991

no,se zdaj lahko potolažim,da nisem edinauser posted image ...meni zatekanje nagaja že od konca 4 meseca dalje...in še najhuje je bilo,ker sem mogla na bolniško,pa drugače sem full živa...ampak se potolažiš,da bo tudi tega enkrat konec...moja G pravi,da je to vse v mejah normale,glede na to,da imam pritisk ok in tudi vsi izvidi so ok...na žalost pa so sprehodi kratki,pa tudi doma med delom počivam pa nekako guramo naprej...najhuje je,ker nimam več kaj za obutuser posted image ...še dobro,da je toplo,pa daš japonke in je problem rešenuser posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

17.04.2007, 21:25

clock-img

Anol

pencil-img

299

Po mojem se je kar pametno posvetovati z G, mene čisto vsakič sprašuje če kaj zatekam, verjetno ne brez razloga. Eno mojo prijateljico so dajali v neko komoro, ker je toliko zatekala, samo je bila že bolj proti koncu nosečnosti.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

17.04.2007, 22:20

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Jaz sem od polovice naprej tako zatekala, da sem dala gor japanke, šla do pekarne in čez 10 minut jih nisem več dol dobilauser posted image .

Je pa to treba povedat G. Pa bo on ocenil, ali je kaj nevarno ali ne.

Sicer pa zgoraj našteti nasveti ful prav pridejo.

Cvetim...

clock-img

17.04.2007, 22:41

clock-img

solatja

pencil-img

952

veliko tekočine, predvsem vode in noge vzrak, da so višje kot rit. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem