cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zavarovalnica Grave

clock-img

06.11.2008, 14:27

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Ali ima kdo izkušnje z njo?

Da se je naprimer vanj zaletel z avtom nekdo, ki je zavarovan pri Grave. Koliko komplicirajo z odškodnino?

Ali pa imate zavarovano nepremičnino (stanovanje/hišo). Kako komplicirajo z odškodninski zahtevkom?

Ste zadovoljni (samo v primeru da ste že kaj uveljavljali - če še niste nič uveljavljali, me vaše mnenje ne zanima)? Poznate koga, ki je imel do njih odškodninski zahtevek, kot zavarovanec nepremičnine (voda, vlom,...) ali pa kot udeleženec v prometni nesreči.

Meni so na Zavar.MB komplicirali ko so morali plačati škodo ki jo je povzročil njihov zavarovanec. Saj niso ne vem kaj dosti, ampak tistih nekaj besed je bilo za mene dosti, da sem si ustvaril sliko, kakšni so ko morajo plačati.

Na sejmu je zav. Grave ponujala enoletno zastonj zavarovanje nepremičnine - ampak me vseeno zanima kakšna zavarovalnica je to.

clock-img

06.11.2008, 23:42

clock-img

Anonimen

Z Grawe nimam.
Jaz sem bila pri resevanju zahtevka (stanovanje) super zadovoljna z Generali. Hitro in enostavno, vse tipi top, kar se mene tice. V info, ce o Grawe ni zves nicesar.

Pa ce ti ponujajo "zastonj" zavarovanje, dobro poglej drobni tisk. Ker kaj ti pomaga zastonj, ce potem veliko stavri ni kritih. Tako da je bolje nekaj placat in vsaj ves, kaj imas.

clock-img

07.11.2008, 08:57

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tehnofil,midva imava zavarovano stanovanje pri Grawe,vendar ti trenutno ne vem nič povedati kako je,če se ti kaj zgodi ker se še nama ni.Bom ti pa povedala spomladi,ker so mi na balkonu popokala stekla in jih bom klicala,da pridejo in ocenijo škodo stekla imava tudi zavarovana.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.11.2008, 12:16

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Dve leti sem bila zavarovalna zastopnica. Tržila sem sicer življenjska zavarovanja za to isto zavarovalnico. Nato sem s tem zaključila in tudi svojo polico prestavila v mirovanje.
Razlog -  Ko se je kakšna naša stranka poškodovala  in nato urejala izplačilo zavarovanja za nastalo nezgodo je marsikdaj prišlo do takšnih in drugačnih težav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem