writing-img

zavarovanje in varčevanje otroka

clock-img

20.10.2008, 10:44

clock-img

migrena

pencil-img

191

Namen imava zavarovat otroke poleg zavarovanja v šoli.....in sicer kot zavarovanje in varčevanje.....ali ima kdo tako zavarovane otroke in zanima me kje imajo kake dobre pogoje teh zavarovanj oz.varčevanj....hvala

clock-img

20.10.2008, 11:07

clock-img

Anonimen

Zakaj bi otroka življenjsko zavarovala?
Življenjsko naj bi bile zavarovane osebe, katerih dohodek je pomemben za družino. Torej oče in mati.
Lahko vaju zavaruješ pa daš kot upravičenca otroka.
Da bi pa otroka življenjsko zavaroval je pa bedarija. Stran vržen denar.
Odpreš raje varčevanje in daš še tisti del ki ga trgajo za zavarovanje raje v varčevanje.

clock-img

20.10.2008, 11:15

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

V bistvu je gre za štipendijsko varčevanje (pa neko obliko zavarovanja). so pares nosilci starši. Mislim pa da je na situacijo v svetu, zaenkrat zelo pametna naložba.

clock-img

20.10.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

V bistvu je gre za štipendijsko varčevanje (pa neko obliko zavarovanja). so pares nosilci starši. Mislim pa da je na situacijo v svetu, zaenkrat zelo pametna naložba.

Ma kdo je zavarovan? Starši ali otrok? Ker starši itak da naj bi bili. To je edino odgovorno, da ne ostane otrok brez vsega. Sam otroke življenjsko zavarovati pa za moje pojme ni no. Ne vidim razloga zakaj bi tisti magari samo en euro dajala za zavarovanje. Bi ga raje dala v varčevanje.

clock-img

20.10.2008, 13:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mislim da ima KD nekaj v tej smeri. Mesečno varčuješ, pa še otroci so zavarovani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem