writing-img

zavese

clock-img

28.10.2007, 19:04

clock-img

tanaja123

pencil-img

28

Sem pred nakupom zaves pa me zanimajo vaše izkušnje mnenja in predlogi glede tega.

hvala in lep večer!

clock-img

28.10.2007, 19:42

clock-img

Anonimen

manj je več

clock-img

28.10.2007, 20:18

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Žaluzije.user posted image

clock-img

28.10.2007, 21:17

clock-img

Anonimen

težko ?...jaz se ne najdem s temi zavesami...bi jih imela...pa ne bi...in zgleda tako, da šivam pa obešam,pa visi gor kakšen mesec ali dva.. imamo pa veliko pannoramskih oken z zunanjimi krparami...in jih ne bi bilo dobro "zastreti"... Zadnja varianta je takšna, da sem naredila zavese iz šantnug svile samo za pri kraju - dekorativne na notranjih rinkah...obešene pa še niso, ker čakam na Ikeo (že dolgo časa) na ogrodje za gor obesit. V otroških sobah imam samo stranske dekorativne zavese na zanke v zelo živih barvah... V spalnici bom dala verjetno samo stranske dekorativne prav tako iz šantung svile v črni barvi.
V kopalnici leseno žaluzijo. Slednja se mi zdi še posebej zanimiva, saj so lesene žaluzije v Ikeji smežno poceni napram taistim žaluzijam po naročilu.

Morda boš tule našla kakšno idejo:
http://www.decofinder.com/df/de/produits/2313/Fertigvorhange.html

clock-img

28.10.2007, 21:22

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz pa sem jih kar hitro našla, sem točno vedela, kaj hočem: šantung svilo v dnevni, ker zgleda bogato in težko.....nekaj lahkega za spalnice, za otroško pa tudi samo bombažne stranske...vse pa so le stranske. Na stekleni fasadi pa zaenkrat nimamo ničesar, čakamo pomlad, da montiramo screene....

...vox populi...

clock-img

28.10.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

sem točno vedela, kaj hočem: šantung svilo v dnevni, ker zgleda bogato in težko

Jap...eni imate pač več "sreče" in okusa...Rija, kako jih vzdržuješ, kemično ali jih doma pereš? Jih pa gledam, gledam in se jih ne nagledam user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2007, 22:17

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

žaluzije so za mene najboljše, pa brez zaves. Vidim, da majo že marsikje samo tak, tudi mi. 

clock-img

29.10.2007, 13:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

draga moja....ne ti meni o okusu user posted image user posted image user posted image  ka si stala v prvi vrsti, ko ga je bog talal....user posted image

perem v stroju. zato je fajn, da se ne meša barv, ker zna malce barvati....user posted image  za fine tkanine....nič posebnega......

...vox populi...

clock-img

29.10.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

js ful drgač ne maram firnkov, ampak bom mogla neki dat ker je preveč prazno vse. kaj pa je to ŠANTUNG SVILA? prvič slišim.

clock-img

29.10.2007, 20:10

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Bi morala mammo vprašat, kaj je to za enega user posted image ŠANTUNG? SVILA, ker dela (aja, par mesecev že ne ker je v penziji) v eni privat firmi, kjer šivajo zavese po naročilu.

Jaz pa nekak najbolj za svoja velika okna navijam za roloje ali pliseje. Najbolj roloje iz nekega materiala, ki tudi fajn zatemnijo prostor in istočasno odbijajo sončno svetlobo, ker verjetno še nekaj časa ne bom finančno sposobna za pametna zunanja senčila. Bi jih pa imela dvignjene neenakomerno, potem pa po potrebi spuščala.
BERI: verjetno bi jih prvih par dni non stop vlačila gor in dol, ko bi se pa naveličala....
NO, NE VEM.

le kdaj bo že konec s temi velikimi odločitvami?

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

29.10.2007, 20:10

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Šantung je ime tkanine, ki jo izdelujejo iz divje svile. Videz površine je grob in neenakomeren, podoben grobi laneni tkanini. Preje so v primerjavi z gojeno svilo debelejše, bolj vidne in neleskeče se .

clock-img

29.10.2007, 20:13

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Zgleda pa takole:

user posted image

user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:19

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, tole je šantung...najlepši je, če je tkan iz dveh različnih niti, ker se potem barve malo prelivajo....

sicer pa ga načeloma ne uporabljajo za zavese, pač pa za poročne obleke in za bolj fine kostimčke, oblekce....user posted image

...vox populi...

clock-img

29.10.2007, 20:21

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Vem user posted image Imam/ oz.sem imela, čeprav jo še vedno imam v omariuser posted image user posted image maturantsko oblekco iz te šantung svile. srebrna z zelo nežno modro. Sej drgač se mi sanjalo ne bi, kaj bi to lahko bilo user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2007, 23:09

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz jih grem iskat v petek, če bo prav! SEm se pa dolgo odločala zanje, predvsem zaradi cene, ker pri nas delane po naročilu s karnisami so svinsko drage. POl sem pa za eno cenejšo trgovino zvedla in sem jih naročila, panelne povsod, v krem in oranž barvi, v sobi pa na modro. Upam, da bom zadovolna. Jaz ne morem bit brez, ker je zraven blok in bi si pol v krožnike gledali, rolet pa ne morem met stalno spuščenih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem