writing-img

zavese

clock-img

20.03.2008, 21:26

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

Hm...Zanima me, če ste kdaj naročili že zavese iz kakega kataloga-Ncekerman, Otto...?
pa še zanima me, če ste kdaj kupili že narejene zavese, pa ste jih nato preoblikovali?

imam težave z zavesami, imamo čudno mero oken, nikjer nič ne najdem, ne vem kako bi se lotila tega projektauser posted image

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

20.03.2008, 21:30

clock-img

majcis

pencil-img

158

jz sm jih kr dala nardit, pa sm izbrala vzorc pa material ki mi je bil všeč, pa še nardil so mi jih tko k je treba oz. tko kukr sm hotla... sm fulll zadovolnauser posted image

clock-img

20.03.2008, 21:31

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Jaz sem naročila ogled v naši tovarni zaves, sta dva uslužbenca prišla, vse zmerila in svetovala, v roku enega tedna sem potem dobila zavese s hitro pošto. Res so bile drage, sem pa zelo zadovoljna. Ne bi si upala sama popravljat, pa tud strokovno mnenje prav pride.

clock-img

20.03.2008, 21:37

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Iz kataloga mi na kraj pameti ne pride, da bi naročevala zavese. Nekak nimam jajc user posted image

Sem jih pa ravno prejšnji teden vzela in dala zašit v Velani, kjer imajo do konca meseca kar lep poust, tak da me bo prišlo delo "zastonj".

clock-img

20.03.2008, 21:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

jz sm jih kr dala nardit, pa sm izbrala vzorc pa material ki mi je bil všeč, pa še nardil so mi jih tko k je treba oz. tko kukr sm hotla...

Jaz isto.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.03.2008, 22:08

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem tud raje šla nekam kjer se s tem bolj profesionalno ukvarjajo in so mi kar lepo svetovali,sem pa malo že vedela kaj hočem-gubani rolo kuhinja in panele-dnevna!
So mi potem tam naročili zavese in karnise in ravnokar sama dokončujem zavese,ker jih sama šivam(sem pač šivilja)user posted image

V teh katalogih pa so meni tele zavese vse preveč sintetične,no ne vem stvar okusa,jaz jih ne bi naročala,razen mogoče za kakšno otroško sobouser posted image

clock-img

20.03.2008, 22:31

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

sem si jih sama zašilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem