writing-img

zavod-povračilo stroškov

clock-img

07.02.2008, 12:43

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Od oktobra sem na zavodu. Sredi januarja sem bila tam in sem oddala za priporočene pošiljke, stroški za prevoz na razgovore.

Naj bi mi nakazali na tekoči račun pa nisem še nič dobila. A mogoče kdo ve v kolikem času to nakažejo? Ali mogoče izplačujejo na določen dan v mesecu?

clock-img

07.02.2008, 12:47

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jaz sem glih danes spet klicala svojo svetovalko, sem bila že decembra na razgovorih v LJ, Ptuju,...in sem šla že takrat uveljavljat potne stroške,...gospa je rekla, da ne ve kaj delajo v LJ, ker oni pač samo pošljejo dokazila o prevozu v LJ in oni tam naprej urgirajo. Tak da zadeva očitno stoji že 2 mes nerešenauser posted image  
Očitno bo še trajalouser posted image . Ampak, saj oni imajo čas in denar, za brezposelne in brez dohodkov jih pa itak nič ne zanima.
Stroški pa se menda nakazujejo 21. v mesecu, seveda če je zadeva v tekočem mesecu že rešena.

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

07.02.2008, 12:55

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Hvala. Potem mogoče 21. ali pa naslednjega...user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem