writing-img

zavod za zdravstveno zavarovanje slo..?????

clock-img

18.10.2005, 09:56

clock-img

Anonimen

Živjo!!

Pred kakim mescem, sem že napisala kaj se je zgodilo mojem lubiti.. Zlom hrbtenice oz. počena vretenca.. Po odhodu iz bolnice (14 dni je bil tam), mu je zdravnik, ki ga je zdravil v bolnici , poslal zahtevo za zdravilišče. Sploh ni bilo govora o tem, da mu ZZZS zdravilišča odobril.. Bilo je skor 100 %, da bo dobil 14 dni v zdravilišču..

A glej.. dons pride pošta.. Zavrnjeno.. user posted image user posted image user posted image

Kam hudiča naj se obrnem??

Pritožba dvomim da bo pomagala!user posted image

KAj mislite?? Ali pritožba, ali ponoven obisk zdravnika?!

Če ste imele podoben primer, kaj ste naredilE???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2005, 09:59

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

haj!

Kar naj gre k zdravniku in naj le ta še enkrat pošlje zadevo v obravnavo. Pa mogoče naj poda predlog za drugo zdravilišče. To se je zgodilo mojmu sosedu, pa so mu potem v drugo odobrili zdravilišče.

LP Tina

clock-img

18.10.2005, 10:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Moja babica in dedek sta imela letos hudo prometno nesrečo, po kateri sta se zdravila še 6 mesecev. In zdaj, ko bi morala v zdravilišče na terapijo, so jima zavrnili oz. jima plačajo samo terapijo, ne pa tudi bivanja v zdravilišču. Se je pa zdravnica v njunem imenu pritožila, pa očitno nič ne pomaga. Šparajo na vseh koncih.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

18.10.2005, 10:09

clock-img

Anonimen

midva sploh nisma mogla verjet.. usi so govoril, da to itak ni vprašanje al dobiš al ne, ker je logično, da je odobreno.. no, pa očitno ni,...user posted image

clock-img

18.10.2005, 10:29

clock-img

baklica

pencil-img

55

Samo ne odnehat.

Kdor jezika špara, kruha strada!

Jaz bi težila, pa težila, pa težila; saj je samoumevno, da mu pripada zdravljenje!!!! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem