cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zbadanje v jajčnikih 10T

clock-img

02.10.2006, 09:55

clock-img

ancka1

pencil-img

772

V prvih tednih nosečnosti me je precej zbadalo in zvijalo v jajčnikih (kot bi dobila M). Rečeno mi je bilo, da je to povsem običajno. Potem se je to umirilo. Sedaj sem pa v 10T in se mi zadeva že tretji dan ponavlja. Sicer bolečina/špikanje ni prisotno ves čas ampak se pojavi kdaj pa kdaj v dnevu. Ali ima katera podobne izkušnje, je to normalno, me mora kaj skrbeti????
Lepo, lepo prosim za kakšen odgovor.
Hvala in LP.

clock-img

02.10.2006, 10:07

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Normalno.
Mene prakticno ne spika. Je tko, da ce te spika, te skrbi ker te, ce te ne spika, te skrbi, zakaj te ne.. Nikol nismo srecne user posted image  

clock-img

02.10.2006, 14:52

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Zbadanje in špikanje in občutek kot, da si tik pred menstro, te bo spremljalo celo nosečnost. Enkrat bolj enkrat manj, enkrat nič, pa potem po dolgem času spet....maternica raste in to je to!

Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem