cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zbiranje zamaškov

clock-img

14.11.2011, 08:16

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Jih zbirate v šolah in vrtcih?Bi jih bili pripravljeni zbirati doma za eno RRjevko,ki ima sinka s spino bifido in rabijo denar za operacijo?

clock-img

14.11.2011, 08:20

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Trenutno jih že zbiramo za prijateljico, katere sin ima gastro stomo, je star štiri leta in žal ne hodi. Prve korake pa mu lahko omogoči operacija v tujini. http://www.facebook.com/pages/Zama%C5%A1ki-za-prve-korake-za-Matica/130727140362993

lp Shorty RR

clock-img

14.11.2011, 09:33

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Pri nas tudi zbiramo zamaške za fantka iz vrtca, ki ne more hodit.
Zbiramo za dvigalo v hiši, operacije oz. zdravljenje (tudi v tujini) mu pripada preko zdr. zavarovanja...

Ne zamerite, če bo vprašanje čudno... ni mišljeno provokativno, samo zanima me...

A ni tako, da so vsi otroci (če le imajo urejeno zdr. zavarovanje) upravičeni do zdravljenja kjer jim lahko najbolje pomagajo? Tudi v tujini, če pri nas ne gre?

Ker kolikor jih poznam, ki so bili na zdravljenu v tujini... so plačali za spremljevalca pot in stroške nastanitve... nikoli pa za samo zdravljenje in operacije...

clock-img

14.11.2011, 10:12

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Stroške operacije krijejo stroške bivanja pa ne. kar v primeru fantka za katerega zbiramo pomeni nekje 700€ na dan. 600 za otroka in 100 za mamico, potrebnih je pa vsaj 10 dni bivanja. Tako da glede na to da bosta vrjetno potrebni dve  operaciji je predviden strošek 15.000€.

lp Shorty RR

clock-img

14.11.2011, 11:49

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

aha, hvala za pojasnilo Shorty... Ker ravno o tem, da za operacije ni potrebno plačevati... je bila enkrat oddaja na tv in so svarili pred prevarami (saj vsi poznamo zgodbo deklice Rachel, ki je že 10 let stara nekaj mesecev...)

Žalostno je to, da potem podvomimo v vsako takšno obvestilo, če ravno ne poznamo osebe, ki so ji sredstva namenjena. user posted image
Upam, da bomo za vse tri tukaj omenjene otroke zbrali dovolj za dvigalo, pot in stroške bivanja. user posted image

clock-img

14.11.2011, 13:28

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz jih nosim v Europark (MB), ker edino tam vem, da jih zbirajo.
Nisem pa nikjer na Matičevi strani našla, kam odlagam te zamaške, ker v Europarku mislim, da se zbirajo za enga drugega otroka.

lp

clock-img

14.11.2011, 14:20

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Tudi mi zbiramo za Matička, se pa po moje zbira bolj lokalno, vsaj kolikor vem, se pravi v Cerknici....

clock-img

14.11.2011, 15:52

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Jaz jih nosim v Europark (MB), ker edino tam vem, da jih zbirajo.
Nisem pa nikjer na Matičevi strani našla, kam odlagam te zamaške, ker v Europarku mislim, da se zbirajo za enga drugega otroka.

Res je štajerska zbira bolj za Gala, za Matička pa Cerknica, nekaj dolenjske, primoske in Ljubljana.
Za vsakega nekaj in prav je tako.

clock-img

14.11.2011, 17:33

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Gorenjska pa za Majauser posted image user posted image user posted image se strinjam,da zamaškov je dovolj za vse otročke,le ljudi je treba angažirat,da jih oddajajo.

clock-img

14.11.2011, 17:46

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Gorenjska pa za Majauser posted image user posted image user posted image se strinjam,da zamaškov je dovolj za vse otročke,le ljudi je treba angažirat,da jih oddajajo.

seveda, v vednost zbiralcem, šteje celotna plastenka actimela user posted image

clock-img

14.11.2011, 18:17

clock-img

majra

pencil-img

1499

Bela Krajina in Dolenjska pa za Anjo

clock-img

14.11.2011, 18:17

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

a res, tega pa nisem vedlauser posted image , mi smo veliki porabniki tega, vsak dan gredo trije v plastiko,.. hudiča da nisem vedla prej,... a to vsi pobirajo ali samo določeno??user posted image

clock-img

14.11.2011, 18:58

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: enea

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

a res, tega pa nisem vedlauser posted image , mi smo veliki porabniki tega, vsak dan gredo trije v plastiko,.. hudiča da nisem vedla prej,... a to vsi pobirajo ali samo določeno??user posted image

mislim da vsi :)

clock-img

14.11.2011, 21:10

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

pa (rumena) plastična jajčka (iz Kinder jajčk, Fifi, Nodi, Kž jajčkov) gredo tudi med zamaške user posted image

clock-img

14.11.2011, 21:53

clock-img

Maisha

pencil-img

206

Okej, punce zdaj sem pa zmedena user posted image

A obstaja kje kak seznam ali kaj, da vem točno kaj se lahko zbira (preverjeno)? Ker vsak pravi drugače... Nekje sem prebrala, da čisto vsi plastični zamaški, nekje samo z nekimi oznakami..zdaj so še jajčkauser posted image in verjetno še veliko stvari, ki jih vržem...
Hvala!

clock-img

15.11.2011, 12:16

clock-img

katipi

pencil-img

937

Že leta zbiramo zamaške. Smo se že tako navadili, da je "greh" vreči kakšnega v smeti. Zbiramo pa jih od plastenk, mleka, olja, kisa, mehčalca (veliki), jogurta. Ko se jih kaj več nabere, jih otroka odneseta v šolo in odložita v večje, za to predvidene posode.user posted image

clock-img

17.11.2011, 08:30

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Že leta zbiramo zamaške. Smo se že tako navadili, da je "greh" vreči kakšnega v smeti. Zbiramo pa jih od plastenk, mleka, olja, kisa, mehčalca (veliki), jogurta. Ko se jih kaj več nabere, jih otroka odneseta v šolo in odložita v večje, za to predvidene posode.user posted image

user posted image

clock-img

18.11.2011, 08:00

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

shorty neki me zanima:ali je tisti prispevek o Maticu(odpre se ko prideš na RR) plačljiv,ali pač veze pri tebi?brez zamere za vprašanje,ampak res me zanima

clock-img

04.02.2014, 10:56

clock-img

Društvo Zamašek

pencil-img

11

Tudi v letu 2014 zbiramo plastične zamaške.

Pridružite se nam in skupaj pomagajmo.

Društvo Zamašek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem