writing-img

zbujanje

clock-img

27.01.2009, 09:45

clock-img

romy27

pencil-img

132

pozdravljene,

resnicno ne vem vec kaj narediti s tem spanjem..ponoci se moja 7.5 mesecnauser posted image zbuja non stop..pa res ne vem razloga..najprej sem mislila da je zejna,pa naredi dva pozirka in to je to..potem sem ji dala dudico in kaj kmalu ugotovila,da tudi ta ne pomaga..vcasih se prav razbudi..vem,zdaj je cas zobkov,grde sanje,...

kako ste ve ukrepale?

clock-img

27.01.2009, 10:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Moj se tudi že nekaj časa zbuja pa ne vsako noč, pa tudi ne vem kaj je vzrok. Jaz sem tiho, nič se ne pogovarjam, ga stisnem k sebi božam malo ga po ritki tapkam pa zaspi. Ne vedno takoj ampak v roku 2 ur user posted image , kaj češ tudi to bo minilo če je to kaka tolažba.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

27.01.2009, 13:14

clock-img

Anonimen

Pri naši punčki so bili vzrok zobki. Čez dan nobene sitnosti zaradi izraščanja, nobenega slinjenja, joka, nič, sploh nismo vedeli za zobke. Ponoči pa stalno prebujanje, na 15 min, pol ure.  Največ, kar smo prespali v kosu, je bilo 45 minut user posted image .  To je trajalo pb. 3 do 4 mesece in ko so bili zobki izraščeni, se je zadeva umirila čez noč user posted image

clock-img

27.01.2009, 13:59

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: romy27

pozdravljene,

resnicno ne vem vec kaj narediti s tem spanjem..ponoci se moja 7.5 mesecnauser posted image zbuja non stop..pa res ne vem razloga..najprej sem mislila da je zejna,pa naredi dva pozirka in to je to..potem sem ji dala dudico in kaj kmalu ugotovila,da tudi ta ne pomaga..vcasih se prav razbudi..vem,zdaj je cas zobkov,grde sanje,...

kako ste ve ukrepale?

Ukrepala? Hja poskusila vse, ampak res čisto vse, pa se še kar zbuja, včasih bolj včasih manj. To traja že od 3 meseca, stara pa je 8m in kot zgleda bo še lep čas. Huda tolažba ne user posted image

clock-img

29.01.2009, 21:37

clock-img

lady1

pencil-img

24

No moj fantič se zbuja na 1.5 ure od 3 meseca (sedaj je star 9m) in sem že opupalanad mojo željo, da bi spala vsaj 5 ur v enem kosu. LP

No se pa tolažim z mislijo, da je vsaj zdrav.

clock-img

29.01.2009, 22:22

clock-img

čipka

pencil-img

1652

ja moja je tudi začela pa ne vem kaj bi lahko bilo.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

29.01.2009, 22:28

clock-img

Anonimen

Samo ideja ... pri znancih se je podobno dogajalo, pa so po nekaj časa ugotovili da pupo zebe, ker se ponoči odkriva ... pa so rešili situacijo s spalno vrečo in od takrat naprej spi spet normalno.

clock-img

30.01.2009, 10:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Samo ideja ... pri znancih se je podobno dogajalo, pa so po nekaj časa ugotovili da pupo zebe, ker se ponoči odkriva ... pa so rešili situacijo s spalno vrečo in od takrat naprej spi spet normalno.

Moj je od 4 meseca v spalni vreči pa se je vseeno zbujal.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem