writing-img

zbujanje ponoči

clock-img

06.06.2005, 17:45

clock-img

gobacius

pencil-img

16

No pa se je začelo, do sedmega meseca nismo imeli nobenih težav. Spat smo šli med 19.30 in 20.30uro in spali do 6.30ure. Prejšnji teden pa se je začelo malček se zbudi ob 23.00, pa potem ok 2 ure pa ok 4 ure. Ko se zbudi pa joka kot da bi dajali s kože, potem pa jaz prdem v sobo mu dam dudo pa nič, tako da ga moram vzeti s posteljice pocrklati in za 5 minut zopet spi.
Kaj naj storim, ga bom preveč scrkljala če ga vzamem ven s postelje???
Se temu zbujanju kako izognem???8)8)8)

clock-img

07.06.2005, 07:30

clock-img

tesa

pencil-img

676

Če se je zelo jokal ko se je zbudil, ga je sigurno kaj matralo. Lahko so to zobki ali pa kakšna hrana.:zmeden2: Razvada sigurno ni, če je do sedaj lepo spal.
Seveda ga moraš vzeti iz postelje in ga pocrkljati. Samo ne prižigaj luči, samo vzemi ga in ga pomiri.
Če so zobki bo kmalu minilo.
Želim ti, da se ti spanje čimprej spet uredi:miska:

clock-img

07.06.2005, 08:33

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pri nas ima :duda: tudi tako obdobje. Sicer nisem še ugotovila, kaj bi bilo krivo za to, ampak potolaži ga pa samo in zgolj dojka. Tako da jaz mislim, da kr tako brez vzroka se tako majhen otrok že ne joka-ti ga kar primi in potolaži. Saj bo minilo:rozica:!

clock-img

08.06.2005, 14:49

clock-img

annna

pencil-img

45

A pri 7 mesecih že spi v svoji sobi? Mi mamo 8 mesecev starega po sploh nisem še razmišljala da bi ga dala v svojo sobo; nič ne očitam, samo svojo nevednost kažem. Kdaj pa se da otroka v svojo sobo?

LP

clock-img

08.06.2005, 14:53

clock-img

Anonimen

annna

Jaz sem dala Živo spat v svojo sobo pri dobrih štirih mesecih. Pri meni je bilo merilo, da prespi noč brez obroka oz. bujenja.

Bojana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem