writing-img

zdravi otroci

clock-img

02.05.2005, 20:18

clock-img

Anonimen

:zmeden2:mene pa nekaj zanima.Nisem zelo dolgo na tem portalu pa me zanima,če je namenjen samo staršem zdravih otrok?Moj:duda:namreč ima CP.Zdaj pa nevem,če lahko klepetam z vami ali ne,ker vidim,da vse imate zdrave otroke:bravo:vam privoščim.Je pa mogoče kdo ki ima podobnega otroka naj se mi javi;)

clock-img

02.05.2005, 20:21

clock-img

dory

pencil-img

8852

Za vsako mamo je otrok najboljsi...ne glede na zdravstveno stanje...sama sem se nedolgo nazaj soocala z dejstvom,da ima moj mali vse znake diplegije...sok zame...pa vendar sem se potem sprijaznila z dejstvom,da ne glede na to,kaj bo iz mojega otrocka postalo,on je moj otrok in najboljsi na tem svetu...in zato ne bi bil cisto nic manj vreden...zatorej,tukaj sodelujemo mame,taksnih in drugacnih otrok...nasih malih zakladov...

Torej dobrodosla se 1x:bravo:

clock-img

02.05.2005, 20:21

clock-img

pika74

pencil-img

6782

pika09

RR je za vse :rozica::metulj::miska::kuza::sloncek::zajcek::muca::pujs::kava::zmeden2::zaspan::nosecka:8);):)-:):love:

jaz sem brez :duda: pa glihtko gužvo delam na RR

RR je za vse:)

dobrodošla med nami :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

02.05.2005, 20:22

clock-img

lutka

pencil-img

1323

dobrodošla tudi z moje strani:bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.05.2005, 20:28

clock-img

Anonimen

:bravo:hvala vsem,ker ste me sprejele medse.Kar na:((mi gre da niste sebične.Hvala še enkrat.Cel dan se trudim za mojega:duda: potem pa ko zaspi mi je res prijetno klepetati z vami,kajti skoraj vedno sem sama doma z:duda:razen ko greva na terapije.Zdaj pa niti v službo ne hodim več,ker sem ostala pri mojem:duda:pa mi je že včasih tako dosadno,ko nimaš s kom govorit.:bravo:

clock-img

02.05.2005, 20:29

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Še nisem opazil, da bi se delale razlike med starši zdravih in nezdravih otrok na tem forumu.
Je pa že Teja lepo napisala tako, da nimam več kaj dodati.
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

02.05.2005, 20:34

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Pogledala sem tvoje slikice - ljubkega sinka imaš :bravo: Kapo dol, zelo pogumna mamica si in veseli me, da si se oglasila :)

Saj veš, različni smo in mogoče nas ravno naša raznolikost toliko bolj druži ;)

clock-img

02.05.2005, 20:41

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Dobrodošla;)! Lahko bi še kaj napisala, ampak je že vse napisala teja&maj.

lp:muca:

clock-img

02.05.2005, 20:43

clock-img

Anonimen

Tudi sama imam otroka s CP-diplegija spastica. Na tem forumu sem približno že dve leti, res je, da nisem toliko aktivna glede pisanja, kar se pa branja tiče pa sodim v sam vrh.;)
In vedno ko sem zastavila vprašanje ali potrebovala samo lepo besedo, so jo te krasne punce našle. Zato lahko rečem, da je to eden izmed mojih najbolj priljubljenih forumov.
Zato dobrodošla med nami!:rozica:

clock-img

02.05.2005, 20:46

clock-img

Anonimen

:duda::rozica:hvala.koliko je pa star tvoj ortok?

clock-img

02.05.2005, 20:46

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Ojla, forumovka, veselo na delo in hitro čvekat z nami :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

02.05.2005, 20:55

clock-img

Anonimen

Pika09!

Naš mali:duda: bo jutri dopolnil 2 leti in 5 m!

clock-img

02.05.2005, 20:56

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Draga Pika! Dobrodosla med nami!!

clock-img

02.05.2005, 20:57

clock-img

lan

pencil-img

1173

Naj ti se jaz zazelim dobrodoslico:rozica:.Upam,da se bos imela lustno v nasi druzbi:).

clock-img

02.05.2005, 20:58

clock-img

Anonimen

:duda::torta:vse najboljše.Moj jih ima pet.Pa me zanima ali tvoj hodi govori pa t.n..Če ti je zoprno govoriti o tem ne rabiš odgovoriti Nur.

clock-img

02.05.2005, 21:01

clock-img

Anonimen

hvala Seven vse albume imaš zaklenjene.Ian tvoj pa res ni vesoljček prej cukrček.

clock-img

02.05.2005, 21:02

clock-img

Anonimen

:bravo:najlepše je v lavorju.

clock-img

02.05.2005, 21:03

clock-img

Anonimen

O mojem malem sončku mi ni neprijetno govoriti, vendar ti bom rajši pisala privat, da se ne bom tu gori skoz ponavljala!
Če te ša kaj zanima pa kar vprašaj!

clock-img

02.05.2005, 21:04

clock-img

Anonimen

:bravo:lutka so pa res trije mušketirji:bravo:

clock-img

02.05.2005, 21:05

clock-img

Anonimen

Baldi a ti mogoče delaš na kraju zločina z odtisi:)-

clock-img

02.05.2005, 21:06

clock-img

Anonimen

Ja Pika09 le kje ti je prišlo na pamet,da nista dobrodošla.:bravo:Seveda ti se nam kar pridruži!!!9nebesa
Vsi otroci so otroci ljubljeni, naši,ctrani,oni so naš zaklad.:love::love::duda:

clock-img

02.05.2005, 21:07

clock-img

lutka

pencil-img

1323

clock-img

02.05.2005, 21:08

clock-img

Anonimen

:bravo:vse imate tako zlate sončke,da mi kar lušte delate še po enem le da bi ga kdo drug rodil namesto mene.imela ga pa bi:duda::)-

clock-img

02.05.2005, 21:12

clock-img

Anonimen

Dobrodošla in vse naj naj za jutrišnji r.d.:torta::torta:

Za mamico:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

02.05.2005, 21:13

clock-img

Anonimen

Pika dej no,tudi tvoj je lušten,saj je tvoje dete,ti si ga nosila in ti v mukah rodila zato je neizmerno lep.:love::love:
Smem bit predrzna?
Če se odločiš še za enega otročka,kaj ti je bilo rečeno da se lahko tudi naslednji rodi z isto boleznijo?
Veš stanujem poleg zavoda Sonček in srečujem starše z svojimi zakladi.Jaz jih vidim srečne in zadovoljne.

Lp neva:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem