writing-img

zdravila-Italija

clock-img

03.10.2008, 18:52

clock-img

n74

pencil-img

402

Oj,

Sem pred samoplačniškim postopkov IVF in moram v Italijo po superfact in menogon. Že dr.Reš je rekel, da je menogon trenutno težko dobavljiv. Ali poznate še kakšno lekarno v Italiji poleg tiste v Fernetičih in Bazzovici? Sem klicala v obe lekarni in me bodo poklicali nazaj, ko dobijo, vendar ne vejo kdaj. Za menagon imam še čas dober teden, s sprejem superfact pa moram začeti že v torek. Zanima me če se superfact dobi tudi pri nas, da ne bi dvakrat hodila tako daleč.
Ali pa ima mogoče katera kakšno škatlico za prodat?

lp

clock-img

03.10.2008, 19:03

clock-img

tintin

pencil-img

3293

V trbižu je ena super lekarna, kjer ti zrihtajo vse v enem popoldnevu. Pa v Muglii (Milje) pri Trstu isto.

clock-img

03.10.2008, 22:16

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

v stari gorici jih je kar nekaj pa marsikje še slovensko znajo, ne bi pa vedela naslovov, vem pa za vsaj 3 lekarne v stari gorici (gorizia)

clock-img

03.10.2008, 23:33

clock-img

mi negra

pencil-img

22

V Italiji je trenutno res problem z Menogonom...jaz sem prejšnji teden preklicala pol lekarn v Trsu da sem dobila kar sem potrebovala v 3 dneh. Baje je težava pri proizvajalcu, ne pri dobavi.

Verjetno ti ne znaš Italijansko, a? Poskusi z angleščino, saj nekateri znajo.user posted image

to so lekarne v GO s telefonskimi številkami....LINK
To so v Trstu http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php ....

pa mogoče še ta http://www.farmacitta.it/farmacie_provincia.cfm?idprovincia=81 

V vseh lekarnah so ful prijazni in sem prepričana, da ti bodo pomagali, če bodo le lahko. Pa tudi nazaj te pokličejo. Mislim pa da s Superfactom ni tak problem. Bolj je Menogon težaven.

Sicer pa poskusi mogoče poklicatu tudi v Avstrijo... v celovcu baje imajo ta zdravila...mislim, da mi je sodelavka rekla, da je lekarna nekje v centru. res pa ne vem kakšne so cene

Držim pesti, da ti uspe...user posted image  

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.10.2008 9:25:08 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem