writing-img

zdravila

clock-img

22.12.2007, 09:56

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

punce,dobro jutro,mene pa zanima kako je kaj z zdravili ko načrtujete?ali kaj vzamete ko načrtujete?npr.če vas boli glava.ali lahko škoduje zdravilo npr.nalgesin,če si slučajno noseč in seveda še ne veš???
SREČNO IN PREDVSEM PLODNO LETO 2008 VAM ŽELIM!!!!!

clock-img

22.12.2007, 10:01

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jabi babi, veš da je bolje, če čim manj, ampak recimo, če te nekaj res boli, oziroma ti zdravnik predpiše kaj res močnega, potem pač vzameš. Pretiravaj pa raje ne, probaj raje prvo z kakimi kremami, ali sirupami. Jaz sem svojemu osebnemu zdravniku recimo povedala, da načrtujema otročka in mi je rekel, da ne pretiravati s tabletami in da ko bo res groza, kakšen lekadol za bolečino in to je to. Prav bolana pa še nisem bila v tem času, tako da bi bila na antibiotikah.

clock-img

22.12.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

Meni so v lekarni rekli da v času nosečosti ne smem jemati nič druga kot lekadol.

clock-img

22.12.2007, 13:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko načrtuješ, še nisi noseča. Če pa sumiš, da si že, pa se poskusi izogibat kakšnim zdravilom, ki so v user posted image  odsvetovana.

clock-img

22.12.2007, 17:56

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Nič razen lekadola (pa še tega čim manj).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem