cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zdravila in dojenje

clock-img

19.01.2010, 20:04

clock-img

d4rj4.84

pencil-img

208

imam zelo vneto oko in dobila sem kapljice tobrex, zdravnik mi je rekel naj ne dojim, ginekologinja mi je pa rekla da lahko. kaj naj naredim? dojim ali ne, ker me oko ful boli. otrok je pa star šest tednov.

clock-img

19.01.2010, 20:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.01.2010, 20:11

clock-img

d4rj4.84

pencil-img

208

za lekarnarja nevem, v navodilih piše samo da se  v nosečnosti lahko uporabljajo. jemala jih bi samo tolko da bi me nehalo bolet.

clock-img

19.01.2010, 20:27

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

če bi jih jemala tok da te neha bolet ne bi naredila nič; še več, verjetno bi se ti vnetje v kratkem ponovilo, pa še kako odoprno bakterijo bi mela.
kokr jest vem (nism farmacevtka, tko da me ne držat za besedo) je toborex lokalni AB in deluje lokalno, ne prehaja v kri, torej je varen za uporabo... lahko pa da se motim.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

19.01.2010, 20:29

clock-img

smej

pencil-img

256

Dr.Tanč je na MON-u napisala, da jih lahko doječa mati brez problema uporablja. Mislim, da se nimaš česa bat. Ker jih predpisujejo tudi dojenčkom, če imajo vneto oko.

clock-img

19.01.2010, 21:12

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz tudi mislim, da ni problema, predvsem ker je to lokalno.

Lahko ti povem mojo podobno štorijo, sin je bil res že malo starejši a vseeno...
Ko je bil moj sin star 7 mesecev sem staknila angino. Moje zdravnice ni bilo in sem šla k drugemu zdravniku. Ta mi je predpisal hiconcil. Glede dojenja je rekel, da je bolje da ne dojim. Ko je zvedel, da je dojenček star že 7 mesecev je rekel, da je najbolje, da kar neham dojiti, saj je že dovolj star user posted image . Res sem si želela še naprej dojiti.
Jaz sem še isto popoldne panično naredila"raziskavouser posted image ". V lekarni je rekla, da naj dojim naprej normalno. Znanka med. sestra na pediatrični kliniki je spraševala pediatra, ki je lepo razložil, da če bi jo staknil mali, bi mu isto dali hiconcil.. Naša pediatrinja tudi. Tako, da sem potem naprej lepo dojila in je bilo vse v redu.

clock-img

19.01.2010, 21:13

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Da nisva bili pri istem zdravnikuuser posted image ?

clock-img

20.01.2010, 08:21

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Komot dojiš,žal marsikateri zdravniki in pediatri sploh nimajo pojma o določenih zdravilih-kar je pa žalostno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem