writing-img

zdravniški pregled

clock-img

21.08.2007, 12:00

clock-img

draganav

pencil-img

147

Jutri imava s pikico pregled za v vrtec. Kako zgleda ta pregled? Ali jo samo pregleda ali preveri tudi razvoj otroka. Problem je v tem, da se moja user posted image  strašno boji zdravnikov ( januarja je bila tri dni v bolnici in od takrat so zdravnikiuser posted image user posted image user posted image ). Stara je 22 mes.normalno govori vglavnem taka kot mora biti. Jih kaj sprašujejo, mora kaj zlagat? Vglavnem naša sigurno ne bo za stvar ampak bo samouser posted image user posted image user posted image .

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

21.08.2007, 12:06

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Mi smo bili z našim prejšnji teden na tem pregledu. Pa mu je samo srčka poslušal in grlo pregledal. Se mi pa zdi da ko sem bila pred 6 leti z tavečjim na pregledu pred vstopom v vrtec,da mu je še kri vzel. Nisem pa ziher. Tako da kar potolaži pikico in jo malo pripravi.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

21.08.2007, 12:08

clock-img

Nej

pencil-img

268

Jaz nisem niti rabila Aneja zraven, da sem dobila potrdilo za vrtec (saj misliš to, ne)user posted image . Mene je samo vprašala, če sem opazila kakšne alergije na hrano- drugo ničuser posted image .

clock-img

21.08.2007, 12:09

clock-img

draganav

pencil-img

147

Ja potolaži... Saj jo pripravljam že od januarja ampak nič ne pomaga. Ko stopi v zdravstveni dom se začne jok in dokler ne gremo ven se ne neha. Kupili smo ji tudi komplet za zdravnika in pregledujemo punčke jim poslušamo srček ampak, ko hočemo pregledati njo reče ne in konec. Res je dobila odpor in ne vem kaj še lahko naredim.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

21.08.2007, 15:24

clock-img

žarnica

pencil-img

706

DAnes sem naročila našo punco na ta pregled pred vrtcem in so mi rekli,da mora prej v laboratorij,dat kri,pa po lonček za blato naj pridemo,da to tudi pregledajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem