writing-img

zdravstveno potrdilo ob vstopu v vrtec

clock-img

18.08.2010, 16:03

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

POzdravljeni!

Za našega fanta rabim tole potrdilo, pa me zanima, ali morajo biti otroci tešči preden jih pelješ v laboratorij? Da ne bi rabila stokrat hodit tja, že itak me šetajo, ker po telefonu noben ne pove, kaj vse moraš sabo prinest. Torej, ve katera??

clock-img

18.08.2010, 16:08

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Ne rabijo bituser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

18.08.2010, 19:50

clock-img

srček2007

pencil-img

35

Mi smo samo pri zdravnici dobili potrdilo brez kakršnih lab. raziskav.

Če se ničesar ne bojiš, tudi ne ljubiš nič.
In če nič ne ljubiš, kakšno radost
imaš v življenju?
(S.C.)

clock-img

18.08.2010, 19:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: srček2007

Mi smo samo pri zdravnici dobili potrdilo brez kakršnih lab. raziskav.

Mi tudi.
Če pa misli zdravnica otroka prej pregledat, te pa itak naroči na pregled in pove, kaj in kako.

clock-img

18.08.2010, 20:04

clock-img

jajula

pencil-img

1191

jst sm lih poklicala in so mi rekl da če je otrok zdrav sploh ni treba da hodi, da moram sama pridt iskat potrdilo

clock-img

18.08.2010, 21:45

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Mi smo ga dobili pri pediatru, brez laboratorijskih preiskav. Ko sva imela sistematiko pri enem letu, sem rekla še za potrdilo.

clock-img

18.08.2010, 23:08

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Sploh mi ne rabite razlagat! Tudi za prvorojenko nismo rabili hodit na pregled, so nam kar dali potrdilo. Sedaj sem pa ta teden šla mimo zdravstvenega doma, pa sem mislila bom za vsak slučaj vprašala kako je s tem. Pa je naša pediatrinja na dopustu in ni blo žive duše. Potem sem od doma poklicala, pa mi je sestra povedala, v kateri zdr. dom naj grem, kjer dela nadomestni. In smotka mi ni mogla povedat da rabim cepilno knjižico, pa blato od otroka. Tako da sem danes hodila zastonj. Pa še v laboratorij morava it dat kri. Skratka, res čudno. Enkrat dajo na lepe oke, drugič pa generalko delajo.

clock-img

19.08.2010, 12:02

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Mi smo opravili pregled za vrtec kar pri pregledu in rednem cepljenju ob 18 mesecih. Pred tem pa smo morali v laboratorij dati kri in blato. Voda pa pri nas ni obvezna. Ker je bilo vse b.p. je pediatrinja izdala potrdilo o tem, da je otrok primeren za VVZ!user posted image

p.s. Za laboratorij pa otrok ne rabi biti tešč!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 19.8.2010 12:03:34 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem