cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zdravstveno zavarovanje velja na Hrvaškem?

clock-img

19.05.2005, 16:51

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jutri gremo na morje, pa me zanima ali tam velja zdravstveno zavarovanje (kartica) ali je potrebno kaj dodatno urediti?

sem gledala na zzzs.si pa nič našla.

izkažite se 8), please.

clock-img

19.05.2005, 17:03

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Greš na zdravkomat in tam izpolniš opcijo, kjer piše zavarovanje v tujini ali nekaj takega in te vpraša za katero državo, in po nekaj dneh dobiš domov kartico, ki velja za morebitne "bognedaj" obiske v tujini.
Traja pa cca. tri dni, da jih dobiš od ZZZS.

:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

19.05.2005, 17:06

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Tako kot je rekla tjaga. kartica, ki jo prejmeš je podobna zdravstveni kartici ki jo imaš zdaj, midva sva jih naročila pred morjem insva jih prejela v 2 dneh veljajo pa nama do 8.avgusta!

clock-img

19.05.2005, 18:11

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hm, kot ponavadi delam vse v zadnjem trenutku. bo pa za naslednjič veljalo. hvala punci.:rozica:

clock-img

19.05.2005, 19:02

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Če greš za dalj časa, naj ti nekdo od tvojih pošlje na "morski" naslov. To je pa naša praksa. Vedno prepozno na zdravkomat šibamo, potem pa kartice za nami pošiljajo.
:kava::kuza::kava::kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem