writing-img

zelena leča

clock-img

17.11.2008, 10:54

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Za kosilo bi rada kot prilogo skuhala zeleno lečo. Ker pa sem polno doječa mamica mojemu 4,5 mesece staremu user posted image , se bojim posledic...Imate kakšne izkušnje z lečo? Napenja? Mene osebno se mi zdi, da ni nikoli, ampak kaj pa dojenčka?
Hvala.

clock-img

17.11.2008, 14:49

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Hm, ur je toliko, da je skrajni cas, da zacnem kuhati...pa danes očitno ne bo leča na jedilniku user posted image . Pa vseeno, če katera ima izkušnje...za drugič...
hvala

clock-img

18.11.2008, 19:55

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Ker ni glasu od nikogar... evo mene user posted image

Čisto laično mnenje: leča je res težka za prebavo, ampak glede na to, da gre za 4,5 mesečnega dojenčka (hranjenega z materinim mlekom) in če nima (več) kolik ali pa kakšnih drugih prebavnih težav, je po mojem za probat.

Meni osebno je leča MNJAM

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

20.11.2008, 12:17

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

Jaz jo sicer moram jesti, ker vsebuje veliko železa, sem pa v 30. tednu nosečnosti, kako pa je potem pri dojenčkih, ali jih napenja pa žal ne vem, vem le, da je za nosečnico dobra! Lep pozdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem