writing-img

zelenjava

clock-img

22.06.2007, 15:17

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Imam 6 mesecev staregauser posted image , uvajat sem mu začela GH pri 5,5 mescih, vendar šele tri dni odpira usta, ko mu dajem sadje, pri zelenjavi pa po prvi žlici ust ne odpre več.Probala sem vse mogoče( sol, maslo )vendar brez učinka.Naj povem ,da je le dojen, ne sprejema niti dude, niti flaške.A ima mogoče katera kakšen predlog, kako naprej?

clock-img

22.06.2007, 15:22

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Saj vem, da ti tak odg. ne bo všeč. Jaz preprosto le dojim, če zavrača GH. Sesdaj ima 11 m. in kakšen dan je samo na dojenju.

clock-img

22.06.2007, 15:28

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Sem pristašica dojenja, a si tudi želim, da bi sprejel GH, saj si močno želimo še enega otročka in posledično s tem upam, da bo user posted image prej prišla, kajti do sedaj od poroda je še nisem dobila.

clock-img

22.06.2007, 17:21

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ja, potem je pa stvar drugačna. Sama dobim M šele, ko dojim le 2x na dan.

clock-img

22.06.2007, 22:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

zgleda mu bolj paše sadje, mogoče ker je sladko? Poskusi mu h zelenjavi dati malo sadja. Npr. banana gre fajn h vsemu. Tebi bo mogoče kakšna kombinacija čudna, ampak user posted image  pa potem kar jejo. Jaz banano kombiniram, kadar je kakšna hrana prekisla/grenka. Potem vse poje user posted image

clock-img

23.06.2007, 22:49

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Mi smo pa zelenjavo najprej kombinirali s kuhanim jabolkom (jabolko + korenje, jabolko + bučke), ki ga je imela rada. Ali pa z Baby rižem od Hippa, ki ji je bil tudi všeč.
Potem sem postopno povečevala delež zelenjave in je šlo.

Potem sem pa zelenjamo, ki ji je bila všeč začela kombinirati z delci 'nove' zelenjave.

clock-img

23.06.2007, 23:13

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: larissa78

Sem pristašica dojenja, a si tudi želim, da bi sprejel GH, saj si močno želimo še enega otročka in posledično s tem upam, da bo user posted image prej prišla, kajti do sedaj od poroda je še nisem dobila.

Tole pa ne vem od kod ti. Še nisem slišala, da bi menstruacija kaj hitreje ali kasneje prišla. Ene polno dojijo, pa jo dobijo mesec po porodu.

Kot je zgoraj napisano, banana gre povsod. Probaj kombinacijo zrelega avokada+banana, jabolko+pire krompir, kuhana koleraba

Pa tvoj otroček je šele 6 mesecev star, zdaj je edini čas, ko se mu lahko 100% posvetiš, kam se ti pa mudi? Uživaj v dojenju in teh trenutkih, ki so samo vajini.

< Sporočilo je popravil Putka -- 23.6.2007 23:15:53 >

clock-img

24.06.2007, 21:45

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Najlepša hvala, bom poizkusila kombinacije z jabolkom, bananam in rižu se moram zaradi zaprtosti mojega user posted image izogibati.Draga putka, dojenje je najlepša vez med mamo in otročkom in ne mudi se mi nikamor.Želimo si še enega otroka, tandemsko dojenje pa moje prsi ne bi prenesle.Že sedaj se močno trudim, da ga ne zmanjka, ker mi user posted image zavrača GH.Pa lep pozdrav

clock-img

24.06.2007, 23:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem