writing-img

zelenjava - 8m

clock-img

03.12.2008, 10:32

clock-img

inesc

pencil-img

298

No, pa obdelajmo e zelenjavo. tako vsaj dobim kakne pametne ideje, ker vasih se kar malo ponavljam.

Na je e: korenje, kolerabo, cvetao, krompir, pinao, koruzo, grah, rdeo papriko, brokoli, brstini ohrovt, buke. Danes probamo e por.

Kaj ste ve e dale svojim user posted image  v tej starosti??? Bi e lahko dala tudi melancane, stroji fiol??user posted image user posted image user posted image

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

03.12.2008, 10:39

clock-img

evi28

pencil-img

253

Stroji fiol sem sigurna, da lahko, za melancane pa ne vem, pa mislim, da tudi...

clock-img

03.12.2008, 12:07

clock-img

madasa

pencil-img

287

Jazsem ji dala stročji fižol in melancane tudi.
Naša je dopolnila 9m in še ni jedla zelja, fižole, repe, solate in pese.
Mogoče lahko še papriko, blitvo, grah, koruzo.
No tu pa tudi meni zmanjka idej, žal pa je še  zima in je vse bolj omejeno.
Lp

clock-img

03.12.2008, 15:25

clock-img

ksenjuša

pencil-img

29

Naš je star skoraj devet mesecev in je že jedel repo,zeljestroči fižol pa tudi sok od rdeče pese sem mu že dala zraven riža ali krompirja.

gašper 11,03,2008

clock-img

03.12.2008, 16:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vse našteto razen koruze in rdeče paprike moj je. Stočjega fižola in melancano pa še nisem bom pa v kratkem. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.12.2008, 17:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

naš devetmesečnik, no zdej že skorj deset, je pri osmih jedel vse stročnice. sem naredila mineštro iz različnih stročnic in ni blo problema. melancane, papriko, bučke, korenček, brokoli, cvetačo,špinačo, ohrovt, to pa je najpogosteje od zelenjave.

clock-img

03.12.2008, 19:38

clock-img

inesc

pencil-img

298

Kak pa pripravite melancane?

Drugače pa probajte tudi rdečo papriko. naš jo obožujeuser posted image . Je malo sladkasta, samo prej jo olupite.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

03.12.2008, 20:42

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

Pa korenje, blitva, stročji fižol, leča, rdeča pesa (je ni maral), paradižnik (v mezgi za okus), ješprenj in ostala žita,  v načrtu imam še čičeriko. Od "začimb" so v njegovo posodo že skočile čebula, pa česen, rdeča paprika in paradižnikova mezga, peteršilj.

clock-img

03.12.2008, 20:51

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Lahko tudi blitvo, bučke, rdečo peso, stročji fižol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem