cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zelenjavna lazanja

clock-img

30.11.2010, 12:10

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ojla
Punce tiste ki znata eksperimentirat,mi mal pomagejte.Imama te lističe za lazanjo(testenine) zelenjavo,sir,kislo smetano in skuto (če kej pomaga).Nimam pa smetane kokr berem po receptih da bi jo mogla met.Kako nej se zdej lotim lazanje?Prvič jo delam.V tem je ekspert moj mozuser posted image .Danes bi se je pa sama lotila pa ne vem kako nej začnem.

clock-img

30.11.2010, 13:31

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: boni25

Ojla
Punce tiste ki znata eksperimentirat,mi mal pomagejte.Imama te lističe za lazanjo(testenine) zelenjavo,sir,kislo smetano in skuto (če kej pomaga).Nimam pa smetane kokr berem po receptih da bi jo mogla met.Kako nej se zdej lotim lazanje?Prvič jo delam.V tem je ekspert moj mozuser posted image .Danes bi se je pa sama lotila pa ne vem kako nej začnem.

js bi zelenjavo, pa MALO skute pa MALO kisle smetane skup zmešala..skuta pa kisla naj bota samo mali dodatk..ne retiravat..
potem pa daš v protvan liste (ne kuhaj ker si s tem samo otežiš delo), bešamel (js ga nardim samo iz mleka in mokce), pač ta zmes zelenjave, malo sirčka, bešamel, lističi, potem pa še malo bešamela po vrhu da nau suho pa potem sir in to je to..improviziraš pa je user posted image dober tek

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

30.11.2010, 23:02

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

smetane sploh ne rabiš. Za bešamel uporabi mleko in moko ter sol. Nadev pa poljubni. Čeprav jaz s skuto ne bi pretiravala, iz skute bi raje naredila kaj drugega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem