writing-img

zeleno blato

clock-img

15.11.2004, 17:18

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Moja Zala ima od včeraj zvečer zeleno blato. Včeraj so jo cel dan ful mučili krčeki in smo ji dali malo več vetrovnih kapljic. Je to od tea ali je vzrok kaj drugega?
Bi morala obiskati zdravnika?

clock-img

15.11.2004, 17:37

clock-img

Anonimen

Najprej pokliči, pa vprašaj, da ne boš prišla pa 1 uro čakala, pol ti bojo pa rekli da nič ni!

clock-img

15.11.2004, 18:56

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Naša pediatrinja je rekla, da imajo dojeni otroci "pravico" od zelenega kakca! To ni nič narobe!

clock-img

15.11.2004, 18:59

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

moja jih ima kadar jaz namesto čaja za dojenje pijem kamilice ali če ji dam malo več kapljic proti krčkom:)

clock-img

15.11.2004, 20:09

clock-img

malika

pencil-img

3199

Dojenček ima zeleno blato, tudi takrat ko ga mučijo krči.
Ksenija nič ni narobe, to je čisto normalno in še se bo pojavilo.Blato dojenčka se spreminja od zlato rumene do zelene barve.tako da brez skrbi, nič ni narobe.
K zdravniku pa zaradi tega ne rabiš hodit, lahko pa pokličeš, da te potolažijo.:)

clock-img

16.11.2004, 08:25

clock-img

sabina1909

pencil-img

19

Tudi pri nas se to dogaja. Ker kombinirava dojenje z dodatkom, mi je pediatrinja razložila, da se blato obarva zeleno, ker dodatek vsebuje železo. Velja pa tudi v primeru, da dojiš in poješ več stvari z železom. Seveda pa velja tudi tisto o krčih.

clock-img

16.11.2004, 13:17

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Hvala za odgovore. Isto mi je povedala tudi pediatrinja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem