cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zeleno blato

clock-img

20.01.2006, 12:33

clock-img

Tatiana

pencil-img

12

Nas user posted image  je star 2,5 mes. in ze tri dni samo zeleno kaka. Ga polno dojim. Pred tem je imel blato enkrat rumeno rjavo (tj. ok), drugic pa zeleno. Sedaj pa me skrbi, ker je blato samo zeleno. A je to normalno? Thx.

Tatiana

clock-img

20.01.2006, 12:35

clock-img

Anonimen

Če ga črviči, potem je to to. Lahko pa je tudi od hrane, ki jo ti poješ.

clock-img

20.01.2006, 12:49

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Če je enkrat je lahko črvičenje, nepodrt kupček (no, tudi to je črvičenje). Če se bo ob dojenju še dogajalo, sem pa nekje brala, da je lahko tudi od premalo mleka. Če se ti otroček drugače normalno obnaša in je razpoložen ni panike. Pri nas je bilo za zeleno blato kriva moja prehrana in črvičenje v želodčku.

clock-img

20.01.2006, 13:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2006, 13:59

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Pri nas je tudi mali imel obdobja (trajala cca 3-5 dni) ko je kakal večinoma zeleno. Neodvisno od moje hrane ali krčev. Včasih pač pride in tudi mine.

lp, Zoya

clock-img

20.01.2006, 14:31

clock-img

Anonimen

Jaz ga tudi samo dojim, pa ga nikoli ni črvičilo, pa ima včasih zeleno blato. Največkrat takrat, ko pojem veliko solate ali kaj, kar ima dosti železa. Brez skrbi.

clock-img

20.01.2006, 14:40

clock-img

makica

pencil-img

372

Kot je že Urska napisala je bilo tudi pri nas zeleno blato, ko sem jaz solato jedla. Bilo je skoraj fluorescentno zelenouser posted image
Se ne sekiraj.

clock-img

20.01.2006, 15:11

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi smo imeli prve 2 meseca več ali manj vedno zelenkasto blato, pa je blo vse ok, sem tudi polno dojila... dojeni otroci imajo lahko od rumeno do zeleno blato..

clock-img

20.01.2006, 15:15

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jaz pa sploh nisem dojila, smo na Aptamilu pa je imel po 2 mesecih ravnotako zelenkasto blato. Pediatrinja je rekla da to ni nič hudega.

clock-img

20.01.2006, 20:45

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Flora v prebavnih organih včasih ni dovolj zrela (mnenje moje pediatrinje). Moja punčka je imela 4 mesece špinačno blato (pa je dojena+večerni dodatek). Nikoli je ni črvičilo. nekaj predhodnic je zapisalo, da je blato dojenih otrok vseh barv, v zapiskih z materinske šole sem našla podatek, da je blato zeleno zaradi neprebavljene laktoze, železovih dodatkov v adapranem melku. Slednje pri tebi odpade. Če ti otroček napreduje, ni panike. Drugače bi bilo v primeru penastega, smrdečega blata.

Pia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem