writing-img

zeliscno spiralo

clock-img

17.03.2014, 18:05

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Zagotovo ima kdo doma to spiralo za zelisca. Ogledujem si to, ki jo sesatvis iz te "jeklene"mreze in das notri kamne. Ima kdo? Je fajn? In se velikost, to me se najbolj muci, verjetno je fajn vzet kar najvecjo ali?

clock-img

17.03.2014, 19:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.03.2014, 21:18

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

no, na tem ebay linku sem hotla to, da bi imela se kaksno sadiko zelenjavce zraven. Sej prostor imam,bi vsaj imel moj manj za kosit user posted image
sam to spiralo ne vem, Metulj, poglej na ta moj drugi link in klikni na to drugo slikci. To je za zelisca, ni tako zelo velika, mislis, da bi bilo dovolj? Ali mislis, da bi bilo bolj pametno tako vecjo vzet? Se morem zmigat, pomlad je ze tu in jaz bi rada zelisca ven iz vrta vrgla.

clock-img

17.03.2014, 22:03

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Moja prijateljica jo ima. Jaz si jo tudi nametavam nardit, ampak mislim da mi letos ne bo uspelo....jo pa ne bom kupovala, ce cesa je pri nas kamenja na tone user posted image

Tule ti pise kam kaj posadis ( posejes) http://permakulturazatelebane.wordpress.com/2012/03/27/zelisca-v-zeliscni-spirali-katera-posadimo-kam-27-3-12/

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

17.03.2014, 22:04

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Aja, moja frenda ima kar veliko, narejeno iz kamenja, pa ima noter samo zelisca, zacimbe...ce hoces se kaj drugega zraven po moje rabis kar veliko spiralo user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

17.03.2014, 22:11

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ja ja, je ze pozegnana ta velika. Sem just in any case prodajalcu poslala predlog cene, ce mogoce mal spusti user posted image

Skustrana hvala za ta seznamcek, saj jih je na netu veliko, ma ta je pa tko fajn napisan. Ko sem zdejle vidla, da tu notri grejo tudi kamilce, ognjic, cesen, ma itak da rabim ta veliko. Se eno, ki bo kot visoka greda bom pa omenila, ko bom videla kok bo moj tezil, ko bo to sestavljal user posted image

clock-img

18.03.2014, 08:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2014, 08:22

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Jaz tudiiiiiii! To rabim. Že printam. Moj bo ful vesel user posted image

clock-img

18.03.2014, 08:55

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

v sosednji vasi jo ima ena sezidano. Moram preveriti ali iz opeke ali so kamni. Se vozim mimo, pa ne vem na pametuser posted image

In si dala dobro idejouser posted image , vsaj ne bom zelišč po lončkih posejala.user posted image user posted image

clock-img

18.03.2014, 08:57

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

a ne, super ideja je to, pa full dobro izgleda. Sem se odlocila, da bom se eno precej malo vzela zraven, da bom bucko notri vsadila, ker tisto mi tud tok placa v vrtu vzame. Pa po moje bo to pol k visoka greda, sej skozi kamenje diha vse skup.
To spiralo imam sicer ugledano ze ene 3 leta drugac, letos pa go for it.

clock-img

24.05.2014, 21:13

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

No, pa jo imam

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem