writing-img

zelo veliko spi...

clock-img

08.10.2009, 13:47

clock-img

misa4

pencil-img

637

Torej, moj enoletnik zadnje tri dni samo spi, ne more biti pokonci več kot dve uri. Tudi ponoči je spanje podaljšal za 4 ure in kar naenkrat ne je več ponoči, prej je dvakrat. Tudi čez dan popije zelo malo(prej cca 1,5 l), je skoraj nič. V tem tednu sem bila z njim že dvakrat pri zdravnici in ta pravi, da gre samo za pre prehlad. Verjetno bi po navadnem prehladu bil boljši po enem tednu??? Me res skrbi, samo pediatrija nas sploh ne jemle resnouser posted image  niti kri in vode mu ni dala pregledat. A je katera že imela podobne izkušnje? Vaše mnenje prosim!
Hvala za odgovore!!

clock-img

08.10.2009, 13:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.10.2009, 13:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.10.2009, 13:55

clock-img

misa4

pencil-img

637

Aja, pa še to, ko je buden imam občutek, da nima moči in energije, ga kar zanaša in samo crkljal bi se, ker ko je zdrav samo da je zunaj in da teče in noče biti v naročju.

clock-img

08.10.2009, 13:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.10.2009, 18:17

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

A pa praviš, d aje prehlajen, torej da res ni popolnoma zdrav?

Ma jaz bi ga peljala nazaj k zdravnici, rekla, da je imel ful vročino, kar zmsilila bi se, da bi mu dala le kri pregledat.

Jaz bi se bala pljučnice, ker tole me spominja nanjo. Tale utrujenost, brezvoljnost. Pojdita res nazaj.

clock-img

09.10.2009, 16:52

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Misa4, kako je?

clock-img

09.10.2009, 20:02

clock-img

misa4

pencil-img

637

Zelo vneto uho, zato ga je tudi zanašal. Je dobil antibiotik in je zdaj bolje. Njegova zdravnica dopoldne ni videla nič, popoldne pa je druga videla da je uho čisto rdečeuser posted image  

clock-img

12.10.2009, 13:30

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jooooj, no, samo da ste dobili zdravilo in da bo zdaj bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem