cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zelo zelo slabo vidna črtica

clock-img

16.01.2009, 08:04

clock-img

teji

pencil-img

93

črtica je tko slabo vidna da jo komaj opazim!!! user posted image mi zamuja 1 dan,rada biuser posted image
kaj naj si mislimuser posted image

clock-img

16.01.2009, 08:07

clock-img

Anonimen

pokaži sliko, pa ti bomo povedale. Jaz sem tudi imela slabo črtico pa sem zdej že v 10t.

clock-img

16.01.2009, 08:36

clock-img

*Ema*

pencil-img

64

Če je črtica, potem je nosečnost. Na začetku je lahko bolj rahla, čez par dni bo pa močna. Čestitam user posted image

clock-img

16.01.2009, 09:28

clock-img

teji

pencil-img

93

no k jo položim na svetlobo je vidna ampak slabo, če pa jo brnem proti temi je pa ni!!! ne vem a sem že nora al kaj!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2009, 09:28

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

V navodilih piše da tudi če je vidljivost ene ali druge črtice zelo slaba oziroma slabo vidna to pomeni nosečnost.

Čestitam srečka nosečka user posted image

clock-img

16.01.2009, 09:30

clock-img

*Ema*

pencil-img

64

Kupi Clearblue, in jutri zjutraj poskusi še enkrat. Vem kako se počutiš.Kadar je prevelika želja, vidimo tisto, kar želimo videti. Jaz ti želim, da vama je uspelo.user posted image

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

clock-img

16.01.2009, 09:42

clock-img

teji

pencil-img

93

zlate ste hvala ker mi pomagateuser posted image user posted image

clock-img

16.01.2009, 13:15

clock-img

teji

pencil-img

93

aja danes smo petek a lahka pol enkrat tam nekje delam v ponedeljek se enkrat test.. temparaturo mam skoz 37 in do 37-4 beli tok pa močanuser posted image

clock-img

16.01.2009, 13:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi, če se slabo vidi, je to to - imaš pač še manj nosečniškega hormona prisotnega.
CB pa lahko delaš katerikoli čas v dnevu - ni mus, da delaš s 1. jutranjim urinom.

Pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem