cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zidana kuhinja

clock-img

09.01.2008, 15:16

clock-img

snake

pencil-img

716

zanima me če ima kdo od vas zidano kuhinjo in koliko je moral odšteti za njo!
rada bi jo imela a nimam pojma koliko so približno cene! za ostale kuhinje približno vem ker
je dosti reklam, pa na internetu tudi najdeš.... za zidane pa res ne najdem nič!!!

clock-img

09.01.2008, 15:21

clock-img

Anonimen

no moja mama se je zanimala zanjo pa jo je minilo.
Cena e dosti dražja kot navadna, pa vedno boš mela tako :( menjava je precej zamudna in čiščenje ni kaj prijetno...

clock-img

09.01.2008, 15:26

clock-img

snake

pencil-img

716

hvala

clock-img

09.01.2008, 15:34

clock-img

Anonimen

ko dobim mamo na tel ti javim..

clock-img

09.01.2008, 17:09

clock-img

tesa

pencil-img

676

Mi imamo zidano kuhinjo. Sicer smo jo zidali z iveralom, iz katerega delajo tudi kuhinje Rustika masiva:
http://www.rustika-masiva.si/domov.html
in
http://www.koadesign.si/
Bila sva na obeh koncih in cene so bile pred letom dni še v tolarjih od 2mio naprej.. Seveda odvisno od velikosti, izvlečnih sistemov....
Mi smo naredili sami vse. Kupili kvalitetno okovje in košare, tišler nam je naredil vratca in masive in kuhinja je točno takšna kot sva si jo zamislila.
Dela je izredno veliko, saj je več postopkov in jo ne morejo narediti in sestaviti naenkrat., zato tudi cene precej zasoljene.
Lp

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

clock-img

10.01.2008, 12:37

clock-img

snake

pencil-img

716

hvala tesa, malo sem razočarano ker sem dobila par informacij in vse zelo močno udarijo po žepu,
tako da mislim da si ne bom mogla privoščit zidane kuhinje:::)))

clock-img

10.01.2008, 13:54

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

moj jo je naredu eni gospe.pa sploh ni blo drago

clock-img

11.01.2008, 13:07

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Midva z možem sva pa pri zidani kuhinji navzkriž...on pravi da bi tako mel in jo tudi sam naredil, meni pa to ni všeč.user posted image  Sva usklajena ni kej..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

07.04.2009, 12:33

clock-img

tobom

pencil-img

1

ravno sem končal eno tako kuhinjo,če te zanima lahko pogledaš potek moje izdelave je pa vsaka kuhinja unikat zasebe,
http://www.youtube.com/watch?v=MNQbM6FRoxA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem