cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zimska vreča

clock-img

28.09.2008, 19:44

clock-img

madasa

pencil-img

287

Imam **** voziček. Zdaj pa me zanima, če se dobijo take vzimske vreče, ki niso original za voziček. Npr od Peg Peregota mi nebi pasala gor. Od Quinnija tudi najbrž ne.
Torej rabim neko univerzalno vrečo. A obstaja?
Lp

clock-img

28.09.2008, 19:50

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Ojla

Obstaja imam jo tudi jaz. Kupila sem jo v Avstriji, verjetno pa bi se jo dalo dobti tudi pri nas. Je pa čist enostavna.

clock-img

28.09.2008, 21:06

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Živjo,
mi mamo Mutsy Spiderja in lani ni bilo nikjer za dobit vreč. Sem enostavno pobasalo voziček in ga vlačila od trgovine do trgovine. Na koncu mi je gor pasal od Maclarna in sicer sem ga dobila v Busiju. Prodajalka je bila pa noro prijazna (vse mi je sama zmontirala).
Tko da - predlagam, da narediš nekaj podobnega.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.09.2008, 21:15

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Kolegica si je dala sama sešiti. Eno vrečo, ki se pač potegne gor in otrok sedi v njej.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.09.2008, 21:26

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

kolkor jaz vem imajo to tud v Baby centru, vsaj pred leti so imeli, zato ne vem zakaj zdaj ne bi imeli. Prav tako kot imajo tudi univerzalne prevleke za dež.

clock-img

28.09.2008, 22:13

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Mene pa zanima na katero vrečo misliš? Je to morda tista perevleka za noge ali kaj drugega?

< Sporočilo je popravil *NikoLina* -- 28.9.2008 22:25:54 >

clock-img

29.09.2008, 08:39

clock-img

Ana001

pencil-img

65

Mene pa zanima, če se splača kupovat zimsko vrečo za voziček za otroka, ki je sedaj star eno leto? Ali hočejo še biti v teh vrečah, ko so stari toliko ali je dovolj, da se jih da v kombinezonček? Ali so te vreče dovolj velike? Smo namreč spomladi kupili drug voziček pa nimam  vreče od lani, sedaj pa razmišljam o nakupu le-te ...

lp

clock-img

30.09.2008, 21:07

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

V Pikapolonici imaš zimske vreče od Jane, ki so univerzalne in pašejo na vsak voziček. Pa še s termoflisom so podložene - take res tople.

"Don´t warry be happy!!!:))"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem