writing-img

zimska vreča za ZAPP-A

clock-img

21.11.2006, 20:34

clock-img

mišika

pencil-img

169

Danes sem prodala našega Buzza vred z zimsko vrečo.Doma imam še Zappa. Zdaj me pa zanima ali naj kupim v Zappa zimsko vrečo ali pa ne? Moj mali je star 16 mesecev in se še rad vozi, tako da nas bo pozimi kar zeblo. A so te Quinniyeve  vreče vse enako velike? Se bojim da bi nam bila premajhna. Prosim za vaše izkušnje.

clock-img

21.11.2006, 21:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Lani, ko je mali bil star približno toliko kot vaš, sem mu kupila zimsko vrečo v Eduscho trgovini  v AUT. Je svetlo modra, z možnostjo pranja in sušenja v stroju, polnjena s perjem in res topla. Zanjo sem odštela manj kot 7tisoč. Mislim, da originalna za Zappa tane nekje okrog 15tisoč. Lahko slike dam v album da boš videla kako zgleda na našem Zappu.
Mislim, da bo vašemu prav. Moj mali je emd tavečjimi pa mu je zimska vreča letos še zmeraj prav in tudi uporabljala jo še bova, ker hodiva peš v vrtec.

clock-img

25.11.2006, 12:28

clock-img

mišika

pencil-img

169

Vrečo sem včeraj kupila, super je, smo jo že sprobali.

clock-img

25.11.2006, 19:51

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

mišika: A si kupila to, ki jo je frutka predlagala?

clock-img

26.11.2006, 12:17

clock-img

mišika

pencil-img

169

Ne, kupila sem kar originalno Quinnyjevo, je pa res super, se mi zdi da je celo malo večja kot ona za Buzza.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem