cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zimske počitnice

clock-img

05.09.2008, 16:14

clock-img

heli23

pencil-img

119

Punce, kam greste za zimske počitnice? Kje je kaj luštnega? Sam sem do sedaj bila samo na Rogli, in sem jo že malo sita!!!! Tako da kakšne maste kaj izkušnje z drugimi smučišči, in kje imajo kaj luštnega za otroke, tam leto in pol stare? Imaste kaj izkušenj s tujino? Npr. Avstrija? Kakšne so kaj cene?

clock-img

05.09.2008, 16:45

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mi gremo radi za začetek sezone v Kranjsko Goro v hotel, kjer mi deluje vse prijetno in domače. Tudi za otroke imajo priskrbljeno.
Kasneje pa gremo še v Bad Kleinkirchheim kjer vzamemo nočitev z zajtrkom, kar dobiš že od 28€/os./dan dalje. Že komaj čakam zime.

clock-img

05.09.2008, 23:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Uh, kje še je to - so prej še krompirjeve in novoletne počitnice. Nič ne načrtujemo za tako daleč naprej. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.09.2008, 06:36

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

clock-img

12.09.2008, 04:54

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Mojca20 - ali imajo omenjeno stran tudi v ang, ker ita pa res nič ne razumem user posted image  sem iskala pa ne najdem, hvala za pomoč

srečna

clock-img

13.09.2008, 08:18

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Eto ti  stran od Sappade v angleščini, v tem kraju je Nevelandia.

http://www.sappada.info/en/index.php

clock-img

13.09.2008, 08:21

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

aja, pa če hočeš imeti Nevelandio (igrišče na snegu za otroke) na dosegu peš, vzemite apartma v predelu Borgata Bach, ker je Sappada razpotegnjena, zame prekrasna vasica.

clock-img

13.09.2008, 13:55

clock-img

*blu*

pencil-img

356

Mi gremo letos sem:  http://www.heidi-hotel.at/

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

clock-img

13.09.2008, 20:13

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

TUkaj sem bila en teden poleti. Zelo lepo. Smučišče pa je manjše družinsko in imajo Heidi in prijatelje postavljene kar na smučišču. Sicer pa hotel Heidi je fantastičen, še posebej za otroke.

clock-img

15.09.2008, 20:32

clock-img

Andra

pencil-img

825

Defenitivno priporočam Kreischberg, Ferien park v Avstriji.
Mi smo bili letos kar dvakrat tam in res se nam je dopadlo. Lepo, poceni in vse na dosegu roke.

< Sporočilo je popravil Andra -- 15.9.2008 20:37:32 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem