writing-img

zitne kasice

clock-img

06.01.2006, 10:46

clock-img

miskolinka

pencil-img

24

Lep pozdrav! Mojauser posted image je stara 6,5 mesecev.Zanima me kaksen odnos imate do mlecnih zitnih kašic (npr. milupa). Svetujejo da začneš z riževo ampak mojo user posted image rižek zapira, ravno tako pravijo, da z ostalimi žiti počakaš do 7.mesece, ker vsebujejo gluten. Prosim a mnenja in izkušnje. hvala

clock-img

06.01.2006, 11:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.01.2006, 13:41

clock-img

makica

pencil-img

372

Mi že od 4 meseca jemo HIPP riževe kašice brez glutena in sicer zmežam eno škatlo Baby riž + eno škatlo z okusom breskev in marelica ali pa jabolko z vanilijo. Naša user posted image jih ima izredno rada. Mešam pa ji zato, ker se mi zdijo te z dodadkom sadja presladke. So mi pa všeč, ker ji lahko mešam z vodo in ne z adaptiranim mlekom, ki bi ga morala še posebej zato kupovat.

Nam je petronažna svetovala, naj začnemo s hrano z glutenom pri 6 mesecu. Ker sem zasledila da nekje to svetujejo pri 8 mesecih jaz naši pri 6,5 mesecih še nisem dala. Vendar razmišljam da bi ji skuhala gres in opazovala če bo imela kakšno reakcijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem