writing-img

zizi, papa, pupi sou

clock-img

19.06.2006, 11:27

clock-img

mika

pencil-img

6485

danes je en teden od kar se naša Luce več ne dojiuser posted image user posted image user posted image . Včasih se spomni in reče zizi. jaz ji pa dogovorim, da ga ni več. Ona pa: zizi, pa pa, pupi sou .
Že lep čas sem ji govorila, da zizi potrebuje mala pupa in da ne more bit več pri Luciji.
16 mes. dojenja je kar dolga doba in mi je bilo že odveč, tako da sem vesela, da smo jo uspeli prepričati. Sedaj pa hodi okoli mene ,mi dvigne  majico in me boža. Ponoči, če se zbudi, jo vzamem ven, se stisne k meni, pošče roko in me drži za roko. ko sem jo pa še dojila, sem jo vzela iz posteljice in na zizo. Hvala bogu, da tega ni več.

Pa še to, pri nas postopno odvajanje ni šlo. ko je hotela zizi, je dobila. odstavila sem jo naenkrat.

Lp, Mika

clock-img

19.06.2006, 22:03

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Ja, bravo user posted image user posted image user posted image

pri nas pa je šlo, najprej nočno po 14 mescih, podnevi pa se ful rada še doji, sploh ne vem, kako bova nehali. verjetno nekje v tvojem stilu.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

22.06.2006, 08:40

clock-img

idika

pencil-img

45

user posted image Čestitam, da vama je uspelo. Jaz bi jo tud rada odvadla, pa sem ji rekla da ni več mlekca, ampak ne pomaga. Kar z obema rokama si jo drži in tišči k ustom.

clock-img

23.06.2006, 12:54

clock-img

mika

pencil-img

6485

Idika, poskusi pozornost preusmerit, ko se hoče dojit. Naša me še vedno fehta za zizi, mi dviguje majico in se ustavi pri popku in pozabi na zizi. Ali ji pa dedi , babica in mož začnejo govorit, da imajo tudi oni ziziuser posted image user posted image user posted image , da naj pride k njim in pozabi na maminega.

clock-img

28.08.2006, 07:57

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Jaz sem tudi poskušala s prepričevanjem, pa ni šlo. Bolj kot smo ji govorili, bolj je visela na zizi. Danes po nasvetu kolegice poskusim nov prijem: kisle zize (balzamični kis), bomo videli...

clock-img

28.08.2006, 15:53

clock-img

Anonimen

rečem lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se bomo dojili do dopolnjenega 15. leta - potem pa bo sam prešaltal na druge.

Ima namreč dve odvisnosti: ziza in Nodi

clock-img

28.08.2006, 22:30

clock-img

tasika12

pencil-img

227

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Midve pa se dojima  - še malo pa bo 18 mesecev, in bi počasi že rada nehala, še posebej ponoči, pa brez uspeha. Sicer mi včasih že uspe preusmerit pozornost, ampak redko.
Ima katera kakšen nasvet, kako naj jo prepričam ali s čem namažem da ne bi imela takšnega interesa. Ko sem jo enkrat namazala z eno smrdljivo kremo je prinesla cunjo in začela zizi umivat, nato pa hop in njami.
Hvala.

clock-img

28.08.2006, 23:02

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Raho, dober štosuser posted image user posted image user posted image user posted image ; sicer je pa tudi pri nas Nodi zakon št2

Tasika, midva sva pa nočno dojenje kar strogo prekinila, po 9-tih mescih nespečnosti in je šlo zlahka, začuda. Spimo super krasno.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem