writing-img

zlaganje uhic

clock-img

26.11.2008, 20:53

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

Našuser posted image  je zelo aktiven in predvsem nemiren otrok, težava je v tem, da ponoči ko spi je zelo nemiren in non stop obrača glavico sem in tja in s tem ko jo obrne zraven še povleče v kontra smeri in si čisto preloži celo uhico tako da mu že kar precej šrtlijo. Ko se je rodil je še patronažna rekla "joj kako ma zlikane uhice"user posted image , zdaj pa so vedno bolj štrlečeuser posted image .
Pa bi bla vesela vašega mnenja, če ima katera izkušnje s tem kako to preprečit, so mi sicer svetovali trakec, ampak se bi obdržal na glavici mogoče pol minutke, al pa da bi mu jih zalepila, vendar se mi zdi to mal nenavadno. Kako se ve spopadate s tem, če seuser posted image

clock-img

26.11.2008, 20:54

clock-img

cupacups

pencil-img

255

kapica?
katero lahko zavežeš?
user posted image

clock-img

26.11.2008, 20:54

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Noben trak ali kapica mu žal ne bo pomagal. Ko bo zrastel, si lahko omislite operativno korekcijo ušes.

clock-img

26.11.2008, 20:55

clock-img

cupacups

pencil-img

255

če mu boš s trakom zalepila ušesa bo znorel user posted image
pa tud za kožo ni dobro, se lahko vname...tko da probej s kapico , če bo kej pomagalo

clock-img

26.11.2008, 20:58

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Noben trak ali kapica mu žal ne bo pomagal. Ko bo zrastel, si lahko omislite operativno korekcijo ušes.

Tako je.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

26.11.2008, 21:34

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Od prijateljev sin je imel isti problem z ušesi...pa so operirali in je bilo vse ok (hitro se je zacelilo, ni bilo boleče).

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

26.11.2008, 22:15

clock-img

evi28

pencil-img

253

Je pa samoplačniška operacija cca.350EUR.

clock-img

26.11.2008, 22:21

clock-img

evi28

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

Od prijateljev sin je imel isti problem z ušesi...pa so operirali in je bilo vse ok (hitro se je zacelilo, ni bilo boleče).

Je pa samoplačniška operacija cca.350 EUR.

clock-img

26.11.2008, 22:22

clock-img

evi28

pencil-img

253

Potolažile te pa ravno nismo, a neuser posted image

clock-img

27.11.2008, 09:05

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Isti problem imam jaz. Moj se je tudi rodil s takimi lepimi ušeski, skoraj zlimanimi...in zdaj si jih kar naprej mečka oz. kakor si glavo premakne, si tudi ušesek spodviha. In vedno bolj štrleča ušesa ima. Če jih zlimam, si spraska dol...če mu dam kapico, jo tudi da dol...trakec enako....ne pomaga nič! In sem prav žalostna. Mislim, da tukaj res ni nobene pomoči...no razen operativna korekcija, če bo res tako hudo, ko bo večji.

clock-img

27.11.2008, 10:39

clock-img

xerox

pencil-img

244

A niso štrleča ušesa dedna? Ker poznam par družin,ki imajo otroci štrleča ušesa in en od staršev tudiuser posted image

clock-img

27.11.2008, 12:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2008, 23:01

clock-img

Amam

pencil-img

108

Naš user posted image  je tudi vedno spal tako, da je imel ušesca spodvihana. Na začetku smo mu jih popravljali, potem smo pa kar pustili. Pa nima štrlečih ušes. Se mu je samo od sebe popravilo.
Po mojem ni odvisno od tega kako spi, ampak bolj od dednosti.

clock-img

02.12.2008, 20:13

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

Hvala lepa za odgovore. No saj tako hudo za operacijo ravno ni, bomo pa že porihtal nekak.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem