cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zlatenica in rumene oči

clock-img

08.03.2006, 11:57

clock-img

puri

pencil-img

2171

Koliko časa po zlatenici, imajo lahko dojenčki še rumene oči?

Moj je imel zelo malo zlatenice, tako da nama tudi v porodnišnici ni bilo treba ostati nič dlje.
Ampak sedaj je star že 2 meseca, pa ima oči še vedno malo rumene in me kar malo skrbi. Drugje že dolgo ni nič rumen, pa tudi nič kaj bolj zaspan ni.

clock-img

08.03.2006, 12:06

clock-img

sminc

pencil-img

217

Moj je bil tud 2 mesca rumen. Oči pa sploh. Dojeni otroci so dlje rumeni. moj je bil pravi ciganček.

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

clock-img

08.03.2006, 12:16

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Kljub temu da ima samo oči rumene ga dajaj na sonček. Ni tereba da je zunaj, kr k oknu ga postavi. Moja je bla še kr fejst rumena ko sma prišli iz porodnišnice, pa sem jo k oknu postavljala in je blo boljše.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

08.03.2006, 12:55

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Naš jih je imel še en mesec po porodu. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2006, 17:46

clock-img

puri

pencil-img

2171

Sedaj sem se pa tudi jaz spomnila, da so rekli, da so dojeni otroci dlje rumeni. Jaz ga pa polno dojim.
Ga bom pa res probala dajat malo več na sončka, ker mi je patronažna to že takrat svetovala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem