writing-img

zložljiv pavilijon

clock-img

18.06.2009, 22:38

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kako se vam zdi?Ali se res zelo gunca, kot v trgovini?res da tam ni privezan z vrvmi.

clock-img

18.06.2009, 22:56

clock-img

darja72

pencil-img

614

Ta, sicer zelo "elegantna" in enostavna rešitev se na žalost hitro polomi oz. moraš biti zeloo pazljiv pri zlaganju. Priporočam tudi, da ga počez privežete še z dodatno napenjalno "gurtno". Dobiš jih na bolje založenih pumpah (uporabljajo se za prevažanje tovora ali pa npr. kajakov). Aja, zaradi vetra. Da nimaš potem letečega pavilijona.user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

19.06.2009, 08:32

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Potem to odpade.da dam 80 evrov in semi vse skup polomi, ni šans.Navadni pav. so mi zoprni za sestavljat pa še dosti prostora vzamejo te cevi.

clock-img

19.06.2009, 23:27

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mi smo ga kupli letos in smo ga doma poskusl postavit pa mi je deloval kr stabilno tak da pomoje ko ga upneš je še boljše dal smo pa zanj 37€ nič slabši od onega z miljon palicami, ki se mi je doma podru, zvil in zlomal v 2 urah pa je bil vpet ampak ko je mal bolj popihalo.....

clock-img

19.06.2009, 23:58

clock-img

dremik

pencil-img

21

Najboljši je BRUNNER MEDUSA ,user posted image le to ne vem zakaj so zavihki na tistem delu kjer gredo palce skupaj.user posted image

clock-img

20.06.2009, 08:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Brunnr medusa je zakon, ampak 80 evrov??Lahko dokupiš še dve stranici za 20evrov.Verjetno bomo v bodoče kar meduso kupili.udi majhna pakunga pride ko jo zviješ.

Brunner Medusa Gazebo with optional Side Walls
Gazebos
user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

20.06.2009, 17:16

clock-img

dremik

pencil-img

21

ZRAVEN BRUNNER MEDUSE V MERKURJU DOBIŠ 2 STRANICI ,KI STA ŽE NOTuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2009, 17:20

clock-img

dremik

pencil-img

21

IZVIRNO SPOROČILO: dremik

ZRAVEN BRUNNER MEDUSE V MERKURJU DOBIŠ 2 STRANICI ,KI STA ŽE NOTuser posted image user posted image user posted image

ŠE VEDNO NE VEM KAJ JE Z ZAVIHKI  KI SO NA STIKU PALIC PRI PLASTIČNEM TRIKOTNIKU

clock-img

21.06.2009, 09:05

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kako je možno da sta stranici priloženi?Nisem videla.Potem pa je to ful biznos ker drgače ju je treba posebej kupit.Kdaj mislite da bodo znižanja v Merkurju?

clock-img

22.06.2009, 22:07

clock-img

dremik

pencil-img

21

Je že znižan na 60 Eur,sam ne vem če so stranice v tej akciji zravenuser posted image . Poglej v današnji katalog od MERKURJAuser posted image

< Sporočilo je popravil dremik -- 22.6.2009 22:08:42 >

clock-img

24.06.2009, 17:36

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Smo ga kupiliuser posted image , poleg tega še ležalnik outwell-zakon, visoka zložljiva omara in kuhinja, tisa malo ojačana 13kg-ska.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem