writing-img

zloraba v otroštvu.pomoč psihiatra

clock-img

03.12.2007, 16:00

clock-img

Anonimen

Kako do njega.?A te osebni zdravnik napoti tja na napotnico?zdi se mi da kot samoplačnik je pa full drago.Končno sem zbrala pogum,ker vedno mislim ,da tja hodijo samo,saj veste kakšni,pa sem se prepričala da to ni res.Rada bi se pa rešila neke stvari ki me muči že iz otroštva ,in sicer ,spolno nadlegovanje ,posiljevanje ,pedofilija...Sicer je ta človek že umrl ,skrivnost pa nosim jaz v svojem srcu že 25 let.Nekako se mi zdi ,da ne bom nikoli srečna ,dokler teh stvari ne razčistim.Obtožujem pa itak sebe,čeprav vem ,da nisem bila nikoli nič kriva ,razen ,da sem bila otrok.

clock-img

03.12.2007, 16:02

clock-img

Anonimen

Anonimna, če želiš mi piši na ZS,lahko ti pomagam.user posted image

clock-img

03.12.2007, 16:08

clock-img

Anonimen

Bom probala zbrati korajžo.Ste prvi kateremu sem to sploh zaupala,sedaj se mi pa šibijo kolena.Hvala.

clock-img

03.12.2007, 16:10

clock-img

Anonimen

sej si pa dej za to ustvarit nov nik... noben te ne bo obsojal, pa tebi bo laže, ker boš dvakrat anonimna..

clock-img

03.12.2007, 16:19

clock-img

Anonimen

kind lady zs poslan.

clock-img

03.12.2007, 16:41

clock-img

Anonimen

Jaz ti svetujem, da greš na psihoanalizo. Mogoče kakšen psihilog "fuša", pa je dosti cenejši. Moraš pa obvezno iti. Naj te ne bo sram, zberi pogum. Držim pesti zate. LP

clock-img

03.12.2007, 17:40

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Držim pesti da dobiš dobro pomoč in da te tole ne bo več težilo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.12.2007, 19:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Tudi z napotnico se da in je brezplačno. In bravo za pogum. Težko bo vendar vztrajaj.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

03.12.2007, 20:29

clock-img

spacey

pencil-img

2359

user posted image Bravo za prvi korak. Vsak naslednji bo lažji. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

03.12.2007, 23:59

clock-img

Anonimen

Tudi z napotnico se da priti do psihiatra. Želim ti vse dobro, da se rešiš tega bremena.user posted image

clock-img

04.12.2007, 00:05

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

ANonimna, kapo dol, da si tako, daleč, da bi rada to mučno stvar razčistila v sebi. Želim ti dosti uspeha.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.12.2007, 00:14

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ti kr reci svojemu zdravniku, ti bo dal napotnico...to je brezplačno potem...zakaj bi plačevala, če lahko tako greš...je pa gužva baje..jaz poznam eno znanko, ki je prsihiatrinja za mladino, pa ima fuuuuuuuuul gužvo...naj ti na napotnico NUJNO napiše...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem