writing-img

zmanjkalo idej

clock-img

11.12.2007, 17:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naši user posted image  dajem za kosilo kuhano zelenjavo, ponavadi korenje, kolerabo, brokoli, cvetačo, zdaj tudi bučo (no, to je baje sadje), včasih tudi špinačo, ohrovt, rada ima krompir.

dala sem ji tudi že piščančka..

sadja ne mara preveč, trudiva se z jabolkom, banano, hruško, včasih tudi breskve in marelice itd., ampak tega poje itak samo po 3 žličke.

zvečer je razne rižolinote, jogurtov in skut tudi ne mara.

kupljenih kašic tudi ne mara, zelenjavnih ji pa sploh ne dam, ker so mi čist ogabne.

ok, in zdaj mi zmanjka idej! imam občitek da ves čas isto je, jaz pa pojma nimam kako naprej??

naj še povem, da se držimo "navodil", zato gluten in alergene stvari odpadejo.

hvala!!!!!!!

clock-img

11.12.2007, 17:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.12.2007, 19:44

clock-img

knedli

pencil-img

81

Jaz sem ji pogosto dajala pokuhana jabolka z rozinami (suhimi slivami, marelicami,...) dodaj mal ovsenih kosmičev (ali pšeničnih) pa mal cimeta. Vse skupaj mal pokuhaj in spasiraj s paličnim. Je ful dobro. Moja je to rada jedla.

clock-img

11.12.2007, 22:00

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, polenta, pa riž, pa ajdova kaša še pridejo v poštev.

clock-img

11.12.2007, 22:15

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kako pa zgleda ajdova kaša, kje se jo dobi? pa kdaj se lahko da pražen krompir pa take "pečene" stvari?

clock-img

12.12.2007, 09:26

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Mene pa zanima poleg tega, kaj ponudite otroku za zajtrk in kaj za večerjo. Jaz sem do sedaj za kosilo mu dala zelenjavno kašico (isto zelenjavo kot ostali), za malico pa sadno kašico. Sedaj pa bi mu rada ponudila zajtrk in večerjo. Kaj za večerjo mu ponudim lahko rižolino, polento, gres...? Kaj potem pa za zajtrk?

clock-img

12.12.2007, 09:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni se je tudi zdelo v enem obdobju, da ves čas isto je. Dokler ni pri 10m začela z nama jesti in od takrat je fajn, ker ni treba preveč razmišljat, kaj za njo skuhat.
Poglej malo recepte v opozarjamo, se najde marsikaj zanimivega.

clock-img

12.12.2007, 13:43

clock-img

januskica

pencil-img

140

Mi delamo tako kot knedli ... le brez kosmičev. aja, tamala je enako kot tvoja le še  poletno, purana, stročji fižol, por, blitvo in avokado ji dam. tudi meni se zdi da kar cel čas isto je ... ampak se trudim, da ji dam po dve al pa tri vrste zelenjave vsak dan ... tako, da se naslednji dan ne ponavljamo in dobi drugo zelenjavo ... pa en dan ji dam krompir, en dan polento ... potem samo meso ... in gre teden naokrog. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem