writing-img

zmedena

clock-img

18.08.2008, 09:57

clock-img

30nina

pencil-img

2

Hoj,
sem nova na forumu, čeprav vaše debate spremljam že kar nekaj časa.

Imam eno veliko zmedeno vprašanje.
Takole je, stara 30, za dojenčka se trudimo od septembra 2007. Menstruacija redna na 28 dni, traja 5-6 dni. Aktivni na 3-4 dni. Zadnjo m smo pričakovali 10.8.  12.8. narejen test- negativno. 13.8. zjutraj par kapljic svetlo rdeče sluzi na hlačkah. 15.8. spet opravljen test- negativno.

Od 8.8. nonstop čutim špikanje v jajčnikih, kot pred m., moja koža je tako lepa kot še nikoli, raztresena sem, voham še ko v sosednji ulici kdo dela kakav in še vse druge vonje, ki jih drugi ne zaznajo in me čudno gledajo ko kaj omenim. Razpoloženje pa niha, 5min sem kot zmaj, čez 2 min sem pa kr najbolj srečna oseba na svetu.

Tako sem zmedena. Mi lahko poveste o svojih izkušnjah s temi čudnimi znaki. Sem noseča, nisem noseča, si želim biti, pa so znaki zato prisotni, zakaj potem ni m. če je bila zadnja 14.7. ?

Prosim, na pomoč!!!

Veliko sreče želim vsem, ki si želimo male pikice pod srcem.

Nina

clock-img

18.08.2008, 10:03

clock-img

nhaya

pencil-img

192

Daj pokliči G!!!! glede na to, da user posted image  še nimaš, testi pa so bili negativni...hmmm... lahko je od stresa da ti zamuja, hormonsko neravnovesje...Ampak najbolje ti bo, da pokličeš G in lepo razložiš stvar..tako boš tudi ti najprej izvedela kaj je...Jaz sem se naučila po dveh letih poskušanja, da nič več ne čakam, ampak takoj vprašam, če me kaj zanima...ker drugače se stvari samo odlašajo in prelagajo.. Pokliči takoj!!

clock-img

18.08.2008, 10:22

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

kateri test si pa uporabila?

clock-img

18.08.2008, 10:49

clock-img

30nina

pencil-img

2

uporabila sem CB. Tako se bojim da si nisem slučajno "prehladila" mojih jajčkov, ampak izcedka ni nič.... joj....user posted image

clock-img

18.08.2008, 10:55

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

lahko da še nimaš dovolj nosečniškega hormona, pa ti zato ne pokaže. meni je prejšnji tedenuser posted image zamujala  cel teden, prvič po dveh letih. sem klicala G, pa mi je rekla, naj počakam še kakšen teden do 10 dni, in na vsake toliko časa naredim test. če bo negativen in če ne bom dobila user posted image  mi je pa rekla, naj se naročim za pregled.
no, po parih dneh sem dobila user posted image user posted image
ti priporočam da pokličeš svojo G, ona ti bo znala najbolje svetovati. pa srečno!

clock-img

18.08.2008, 10:56

clock-img

vita80

pencil-img

299

Nina pozdravljena! Lej, preostane ti še krvni test, da se 100% prepričaš o tvoji nastali situaciji. Mislim pa, da ga lahko opraviš v najbljižjem zdr. domu v laboratoriju. Pa veliko sreče!user posted image

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

clock-img

18.08.2008, 11:03

clock-img

ptejka

pencil-img

60

Hej Nina!

Najprej dobrdošla med nami, ki upamo.

Jaz se strinjam - pojdi na krvni test ali še boljše, naroči se pri G.

Vso srečo in upam da si user posted image .user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 13:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Upam, da si user posted image  in držim pesti! Vseeno pa pokliči G, ker lahko je tudi kakšna cista kriva za zamudo M. To se je meni enkrat zgodilo s tem, da sem imela vse nos. znake in sem bila prepričana, da sem noseča.user posted image

clock-img

18.08.2008, 15:03

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Naja3, a res? Sem vedela da cista lahko vpliva na zamudo M, ampak da so tudi nosečniški znaki možni, to pa nisem vedela. Ojej, me je kar malo skrbet začelo.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem