writing-img

zmedena

clock-img

04.09.2009, 10:46

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

Pozravljene!!!

Če ima katera izkušnje jo prosim če mi lahko svetuje!

Že leto dni se s parterjem trudiva da bi dobila user posted image . Uporablja ovulacijske teste ki mi okoli 11 dne pokažejo ovulacijo. (cikel imam na 27 oz.28 dni). Že nekaj dni pa mi je nenormalno slabo. Danes 2 dni pred....sicer nezaželjeno user posted image sem iz čiste fore naredila še en ovulacijski tes in spet sta se pokazali obe črtici.
Kaj naj bi to pomenilo? Da sem imela še enkrat ovulacijo????
Hvala za vaše odgovore

Lep dan in seveda vikend!!!!!

clock-img

04.09.2009, 10:49

clock-img

Anonimen

Včasih ovulacijski test pokaže tudi nosečnost. To se je zgodilo naši klomifenki nf, ki sedaj že pestuje user posted image .

Naredi test!! user posted image

clock-img

04.09.2009, 10:51

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Verjetno vama je po dolgem trudu uspelo in si user posted image , saj o testi zaznajo tudi betahcg hormon, ker je tudi gonadotropin, kot lh hormon...tko da poskusi še z nosečniškim testomuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

04.09.2009, 10:54

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Uporabi test,mislim da si nosecauser posted image user posted image user posted image Srečnoooouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 10:56

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Jst si danes grem kupit test ker mi ze 10 dni zamuja...ne morem vc kaditi i mucnino mam prisotnouser posted image pa prsa me mal bolijouser posted image

clock-img

04.09.2009, 11:01

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

Hvala punce za tako hitre odgovore....bom res kr danes verjetno šla po test!!!!
Pa upam da se vaše besede uresničijo....ker že dolgo čakava +!!!!

Pa seveda tud vam želim da čim preje zagledate svoj plusek!!!

clock-img

04.09.2009, 11:02

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Zvezdica sporoci rezultat jst pa bom jutri zjutri nardila testuser posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:07

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Srečno user posted image user posted image user posted image .Držim pesti, da se bo pokazal +user posted image .

clock-img

04.09.2009, 11:22

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

Sreča in ljubezen takoj ko kaj več zvem sporočim!!!! Pa upam da tudi ti zagledaš jutri svoj plusek!!!

Hvala Alex01.....ti kr drži pesti...ker zdej bi bil pa res že čas za user posted image !!!

clock-img

04.09.2009, 11:23

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

user posted image zvezdica upam da bomo postale mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:27

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

SEVEDA BOMO.....enkrat nam bo uspelo!!!!
Čeprav mislim da pri meni še ne bo ta mesec....nimam glih najboljšega občutkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

user posted image zvezdica upam da bomo postale mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:31

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Sej bo...bos vidla ko bos nardila test...jst tud nism 100% sigurna da sm noseca ampak sm pri tej user posted image misli zeloo srecna 

clock-img

04.09.2009, 11:38

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

Sej bo...bos vidla ko bos nardila test...jst tud nism 100% sigurna da sm noseca ampak sm pri tej user posted image misli zeloo srecna 

Ja tud men se slike vrtijo pred očmi kako bo bilo, ko bo to postalo realnost!Sam ko se iz meseca v mesec trudiš in te vedno znova preseneti user posted image  mi vse skupaj malo dol pade.Kolk časa se pa že ti trudiš?

clock-img

04.09.2009, 11:42

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

tri mesece ze ampak zdej mi zamuja 10 dni a ti?

clock-img

04.09.2009, 11:46

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

tri mesece ze ampak zdej mi zamuja 10 dni a ti?

Jaz pa že eno leto tako da če ta mesec ne uspe......user posted image user posted image user posted image

bomo videli.....se popoldne javim če bom naredila test!!!! Al pa bom še počakala 2 dni....ne vem še.....

clock-img

04.09.2009, 11:47

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Vas čisto razumem. Midva sva se za prvega otroka trudila 5 let in potem sem zanosila po postopku IVF (vsi izvidi bp). In sva dobila našega prvega user posted image , ki bo novembra dopolnil 8 let. Potem se čez pet let zanosila po naravni poti in že na začetku spontano splavila, potem pa se nam je nasmehnila sreča in nam je lani novembra test pokazal +user posted image user posted image user posted image . Nosečnost je potekala bp in tako smo 17.7. dobili drugega user posted image . Zato vas čisto razumem, kaj doživljate, ko mesec za mesecom pride user posted image user posted image .
Tako da, UPANJE UMRE ZADNJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
SREČNO

clock-img

04.09.2009, 11:54

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Jst bom jutri zjutri nardila test baje najboljse je jutranji urin uzetuser posted image

clock-img

04.09.2009, 17:24

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

No tako punce da se vam javim.....test je na žalost negativen!!!!user posted image user posted image user posted image

Bo treba naprej v nove boje!!!!

Sreča in ljubezen....držim pesti zate da jutri zagledaš plusek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda tudi za vse ostale!!!!

clock-img

07.09.2009, 13:27

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Negativenuser posted image user posted image user posted image ...ampak ze 15 dni mi M zamuja,prsa bolijo,vodo mam rumene barve in mal gosto,vcasih pa mukauser posted image ...ne vem....

clock-img

07.09.2009, 21:41

clock-img

golobica82

pencil-img

177

poskusi še čez 2 dni!
držim pesti!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem