writing-img

zmrzovalnik

clock-img

31.01.2007, 16:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kako dolgo lahko v zmrzovalniku ostanejo izdelki,npr.meso,ribe,je kaj narobe,ce so not do 2 leti?Inf se zanimam,hvala

clock-img

31.01.2007, 17:01

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Navadno nakupujeva meso za kak mesec vnaprej, zelenjavo (grah...) imam za sproti tak da niti nimam rezerve.

Doma kjer pa še shranjujejo za hude čase user posted image  po pol prašiča pa ima mama max do 1 leta, ribe pa sploh ni priporočljivo skladiščit dalj časa. Sam 2 leti staro KARKOLI bi jaz sam še v kanto odnesla.

Bolj je odvisno od tega na kateri temperaturi imaš, kolkrat odpiraš skrinjo.....

clock-img

31.01.2007, 17:02

clock-img

Anonimen

Zelenjava največ 6 mesecev,meso pa največ eno leto.

clock-img

31.01.2007, 17:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

zadnjič sem kupila pakirane ribe,pa danes pač pogledam,in vidim da je datum pakiranja 30.6 2006,pa me je malo zaskrbelo. aja in da se naj porabi do 30.8 2007

clock-img

31.01.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

saj to je še dobro..sj je itak dons že vse z konzervansi predelano tolk da zdrži..user posted image user posted image

clock-img

01.02.2007, 08:34

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Če imaš zmrzovalnik, kjer lahko poljubno nastaviš temperaturo, ni problema. Do dve leti, če je temperatura -20 stopinj. Drugače je pa manj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem