writing-img

znaki

clock-img

24.02.2009, 12:42

clock-img

tante

pencil-img

68

Halo vse!

Mislim, da smo noseči. Imam vse znake ki kažejo na to ampak ena stvar me vseeno skrbi.
Špikanje po trebuhu oz. spodnjem delu je običajno ampak je običajno, da te samo na eni strani (desni)?? Oziroma bojim se, da slučajno ne gre za izvenmaternično nosečnost. 

lp

clock-img

24.02.2009, 12:57

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Najprej naredi test, da boš videla na čem siuser posted image

Špikanje, pa mislim, da je kar normalno na začetku...mene je naprimer bolelo, kot pred menstruacijo...sem bila 100% da se bo vlila, pa se niuser posted image
V kolikor pa te skrbi, pa pokliči G. in povprašaj za mnenje.

Držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

24.02.2009, 13:32

clock-img

najčka

pencil-img

366

Hello Tante jaz bi ti priporočila čim prej k ginekologu pa kar teži naj te da na UZ jaz nisem težila pa je šlo vse skup nekam tko da sem bla 1 teden v bolnici. Nič čakat takoj na pregled. Če dovolj zgodaj ugotoviš izvenmaternično n, menda lahko še kaj rešijo. LP pa srečnouser posted image

clock-img

24.02.2009, 13:55

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Tante, pa test si naredila? Mislim, ker vsi znaki še niso dovolj, ker mariskaj lahko postori naša psiha. Kar se pa tiče špikanja pa je načeloma to normalno, saj so jajčniki v začetku zelo aktivni in od tam izvor bolečine, ter ponavadi se poveča tudi izcedek, ki traja kar skozi celo nosečnost.. Tako, da najprej se prepričaj, če si noseča in če si, lahko vseeno pokličeš svojo G in jo vprašaš za nasvet, vendar mislim, da ti bo dala enak odgovor kot jaz.
Seveda če pa je bolečina zelo močna, pa pojdi na pregled, da boš sigurna.

LP

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem