writing-img

znaki nosečnosti!!!

clock-img

08.09.2008, 17:00

clock-img

Anonimen

Ojla punce!
Zanima me ali ima katera podobne izkušnje! Ponavadi nimam belega toka zdaj pa se mi je pojavil (nekaj dni pred predvideno user posted image ), imam pa tudi zelo občutljive plombe v ustih (stalno me skelijo, kot da bi imela follijo od čokolade na plombah).user posted image  Test bom delala po izostanku user posted image , prej ne!
Zanimajo me Vaše izkušnje

hvala 

clock-img

08.09.2008, 17:25

clock-img

Anonimen

OMG user posted image Ene imajo znake pa sploh niso noseče - pač od želje po otroku nastanejo znaki. Kupi test in boš vedela. 

clock-img

08.09.2008, 17:48

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

beli tok je lahko znak za user posted image ali za user posted image .
če si sexala, seveda obstaja možnost, da si noseča. počakaj na izostanek user posted image in naredi test..ni druge...

clock-img

08.09.2008, 20:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Beli tok je lahko znak za user posted image , ja. In lahko je znak za user posted image , ja. Zdaj pa ti ostane edino, da počakaš na izostanek user posted image  in narediš test.

clock-img

08.09.2008, 20:28

clock-img

maca8

pencil-img

26

Urša 30 hvala za odgovor! Ja na user posted image   delava leto dni (ko nama je končno uspelo se je vsa sreča kmalu končala user posted image  SS) !
Z mojim user posted image  ponovno veselo user posted image (bila sva zelo pridna ob času ovulacije)user posted image  zato upam in ker še ni čas za test sem vprašla za vaše izkušnje in ne razne komentarje! Saj veste več glav več ve! Pa ti dnevi do user posted image  se vedno tako vlečejo!
Čudno se mi zdi ker nikoli nimam belege toka (razno takrat ko se je končalo z SS-om)!

Razni nesramni komentarji pa nikoli nobeni od punc ki rabijo pomoč (pa čeprav samo spodbudno besedo) in upajo na svoje user posted image  ne pomagajo in so zelo nezaželjeni in nesramni!  Saj tako je moje mnenje!

Vsem ki čakate na svoje magične user posted image veliko sreče!

clock-img

08.09.2008, 20:32

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

držim pesti, da je pri tebi beli tok znak za user posted image user posted image
te ful zastopim, da si nestrpna, sploh glede na to, koliko časa ga delata.
midva se trudiva že dve leti, pa še zmeraj nič user posted image
tako da lahko samo upamo na čimprejšnji user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

Urša 30 pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej zagledaš svoj magični user posted image  in boš srečka user posted image !

clock-img

08.09.2008, 20:50

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ful hvala. ti želim enako. to bo veselje, ko bomo zagledale user posted image user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:02

clock-img

Anonimen

Plombo imam samo eno in ni bila med user posted image  nič posebej občutljiva. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem