cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

znamenje?

clock-img

15.10.2008, 12:00

clock-img

*erika*

pencil-img

938

zivjo

imam znamenje malo pod dojko,ko sem bila malo mlajsa in nisem vedela da je to nevarno se ga hotla sptaskat,ampak neuspesno.prej je bil okrogel,zj je pa malo spremenilo obliko.veckrat sem ga spraskala do krvi.zj pa od poroda imam stalno kot tur neke izrsastke ki iz njih pritece kri ko ga pocim vendar ne izgine imam pa dva in to na desni dojki ki je pod njo to znamenje oziroma na njej samo nizje.dons grem po napotnico za dermatologa.a je katra imela kaj podobnega in ali so bile kake posledice zardi praskanja znamenja.res me zanima ker sm cist u skrbeh.

hvala in lp

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

15.10.2008, 12:08

clock-img

copka

pencil-img

1117

znamenj se ne sme praskat!

Kar pojdi po napotnico in povej, da tudi krvavis iz znamenja, te bodo dali hitreje naprej.

srecno

clock-img

15.10.2008, 12:16

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ojoj, znamenj se pa res ne sme praskat.
Res povej, naj na napotnico pišejo NUJNO, drugače boš čakala pol leta na dermatologa, jaz sem zato raje šla samoplačniško (lj-40€). Odstranili so mi dva, pa še 1 mi bodo, samo zato, kr pač niso pravilne oblike in bi se mogoče kdaj lahko kaj razvilo iz njih. Ziher je ziher.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem