writing-img

znamke GH

clock-img

10.10.2008, 21:27

clock-img

Ladybug_2007

pencil-img

62

Punce, zanima me, katere vrste hrane so po vaših izkušnjah najboljše:

- je med mlečnimi kašicami to res Milupa,
- med sadnimi, zelenjavnimi Alete,
- katere jogurte, skute jemljete (fruchtswerge je menda zelo zanič),
- kosmiče?

Hvala za odgovore.

clock-img

10.10.2008, 21:29

clock-img

April

pencil-img

5459

holle

clock-img

10.10.2008, 21:38

clock-img

annie

pencil-img

1049

Mlečne kašice: mojemu sončku Milupine kašice niso všeč, najraje ima te raznorazne Lino variante
Sadne, zelenjavne: zelenjavnih ne kupujemo, sadne pa samo ko smo kje na poti. Kupim pa kar naš proizvod-Frutek
Jogurti: kupujem samo navadne jogurte, zraven sama dodam sadje, navadnega tudi kar tako poje. Tile razni Fruchtzwergi ipd. je zame sama kemija user posted image , takšne jogurte bo še imel možnost celo življenje jesti...pač samo moje mnenje...
Kosmiči: pirine, ovsene od Alnature.

clock-img

10.10.2008, 21:39

clock-img

Ladybug_2007

pencil-img

62

April, super spletno stran imajo. A ni informacije o klasični trgovini - jo imajo? In pa, si morda imela s kakšnim njihovim izdelkom kdaj težave pri otroku?

hvala ti za odgovor.

clock-img

10.10.2008, 21:49

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: Ladybug_2007

April, super spletno stran imajo. A ni informacije o klasični trgovini - jo imajo? In pa, si morda imela s kakšnim njihovim izdelkom kdaj težave pri otroku?

hvala ti za odgovor.

nekaj dobiš v kalčku v lj, par žitnih  kaš in sadnih, zelenjavnih v lončkih. jaz sem pa kar prek spleta kupovala-biovan, ker je več ponudbe.
najbolj smo rabili prosene in žitne kosmiče. s tem začneš, ker so brez glutena. so super za zgoščevanje. tudi kaše z že dodanim mlekom so vredu. naš jih je rad jedel, imajo blag okus, so brez sladkorja in zelo dobre.
piškoti so tudi ok. edino njihov prepečenec ni šel v promet. ampak to najbrž tud od drugih firm nebi.
kar mi je bilo glavno pa je to, da imajo demeter certifikat in da so brez sladkorja

clock-img

10.10.2008, 22:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je zelo malo teh kašic pojedla, večinoma sem pa mešano kupovala. Kar mi je bilo v trenutku nakupa všeč. user posted image  Šele zdaj, ko je malo starejša (22m) pa sva ugotovili (skupaj, ker jaz tudi jem to), da je Lumpijev čokolino (mlečna kašica) prav dober.

clock-img

10.10.2008, 22:05

clock-img

Ladybug_2007

pencil-img

62

thx.

clock-img

15.10.2008, 20:49

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Bibivita od Mullerja user posted image user posted image user posted image
Frutek user posted image user posted image
Alete user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

16.10.2008, 23:49

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: Ladybug_2007

Punce, zanima me, katere vrste hrane so po vaših izkušnjah najboljše:

- je med mlečnimi kašicami to res Milupa, Nam je boljša od Hippa ali od DMa. Od Milupe se ful razredčijo, ko sem leko oz. voda ohladi
- med sadnimi, zelenjavnimi Alete, delamo sami, ne kupujemo
- katere jogurte, skute jemljete (fruchtswerge je menda zelo zanič), navadno pasirano skuto od Lj. Mlekarn, zraven zamešamo sadje; jogrta še ne jemo
- kosmiče? Pirini in 7 žitni od Milupe. Od Alnature pa še nisem uspela poskusiti

Hvala za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem