writing-img

znamke jogurtov, skutic

clock-img

24.10.2005, 08:05

clock-img

afrika

pencil-img

283

Katere jogurte/skutice ponujate otročkom (9. mesecev)? Jaz sem do sedaj dajala le od ljubljanskih mlekarn navaden jogurt 3,2 in enako skuto. V oboje vedno dodam razno sadje. Nekatere pa jim že dajete original sadne jogurte in skute. Katere znamke (so najboljše in najprimernejše...brez E-jev itd.)???

Hvala 

clock-img

24.10.2005, 08:20

clock-img

Anonimen

lumpi, vrukcverge, sadne od ljubljanskih mlekarn..ma js se ne poglablam preveč v te Eje, k pol ne bi nč jedl ne mi pa ne mulčki

clock-img

24.10.2005, 15:04

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Fruchwerge, skutke Lj. mlekarn, za sadne jogurte pa ne vem od koga so (na njih je Čebelica Maja?) ali pa Lumpi- čeprav se mi zdijo preveč tekoči.

lp

clock-img

24.10.2005, 17:37

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Navadni jogurt in skuta + sadje, pa sadne skute od LM (tiste ki so po 6 skupaj) so samo sadje + skuta, Jogodan jogurti. Fruhtzwerge, monte in podobno se mi zdi presladko za tako male. Pa preveč umetno.

Lep pozdrav
tasika

clock-img

25.10.2005, 21:02

clock-img

giga

pencil-img

124

Jaz mu dajem samo Fruchtzwerge (ker nimajo cukra), sadni jogurt pa delam sama - navadni jogurt in sveže sadje.

Carpe diem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem